A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown egy lehetséges spinoff szerepről beszélt

MOZI HÍREK – A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown a netflixes, rendkívül népszerű 80-as évekbeli sci-fi horror tévésorozat potenciális spinoffjában betöltött szerepéről beszélt.

 

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown nemrég beszélt a népszerű ’80-as évekbeli sci-fi horror-tévésorozat potenciális spinoffjaiban játszott szerepéről. A Stranger Things 2016-ban debütált a Netflixen, és azonnal közönségsiker lett. Brown alakítja Eleven-t („Tizit”), a titokzatos telepatikus lányt, aki olyan kormányzati kísérletek áldozata lett, amelyek véletlenül egy egészet szakítottak egy démoni párhuzamos dimenzióba, az úgynevezett Upside Downba. Egy helyi baráti társaság segítségével Eleven szembeszáll a fenyegetésekkel, miközben megtanulja, hogyan lehet a társadalom működőképes tagja.

A Stranger Things 4. évada májusban landolt a Netflixen, és gyorsan a streamingszolgáltatás történetének egyik legnézettebb tévésorozatává vált. Mivel az 5. évad lesz a sorozat utolsó évada, a sorozat alkotói, Matt és Ross Duffer megerősítették, hogy tervben van egy Stranger Things spinoff sorozat. Korábban azt nyilatkozták, hogy a készülő sorozat merőben más lesz, mint bármi, amit eddig csináltak a szériával.

Egy nemrégiben a Total Filmnek adott interjúban Brown beszélt a Stranger Things lehetséges spinoffjaiban betöltött szerepéről. Amikor megkérdezték, hogy megjelenne-e a népszerű Netflix-sorozatának bármilyen spinoffjában, a színész kifejtette, hogy jelenleg az Enola Holmes-filmekre összpontosít, és megosztotta, hogy inkább egy másik gyermekszínésznek adná át a szerepet. Olvasd el, mit mondott Brown az alábbiakban:

„Én most nagyon az Enola [Holmes] filmekre koncentrálok. Stranger Things – láttuk, imádjuk, nagy szívünk van. De csináljunk még több Enolát. Tegyük fel a Netflixre. De ezen kívül szeretném, ha egy másik kopasz 10 évesnek is megadnák ezt a lehetőséget. Segítenék neki eligazodni benne.”

 

Mit tartalmazna egy Stranger Things Eleven spinoff?

 

Brown megjegyzéseiből kiderül, hogy a Stranger Things 5. évadát követően valószínűleg végzett az Eleven szereppel. Ahelyett, hogy még egyszer, utoljára megismételné a szerepet, inkább átadná a stafétát egy másik fiatal színésznek, aki a nagy áttörésre vágyik. Bár az 5. évad történetének részletei egyelőre titokban maradtak, Brown számára van lehetőség arra, hogy visszatérjen a franchise-ba, amint az Indiana állambeli Hawkinsban játszódó története befejeződik.

Bár az 5. évadban valószínűleg véget ér a Vecna és talán a Felülről lefelé pusztulása is, még mindig rengeteg történetbeli potenciál van, amit felfedezhetünk Elevenben. Ahogy a 2. évadban Kali/Eight (Linnea Berthelsen) esetében láttuk, Eleven talán még mindig rendelkezik olyan testvérekkel, akikkel kapcsolatba léphet, akik túlélték Dr. Brenner kísérleteit, és így a világ más részeire utazhat. Mások, mint Kali, talán nem kaptak olyan támogatást, mint Eleven a Byers családtól. A hatalmas hatalom egy érzelmileg bizonytalan egyénben olyan hatalmas gonosztevőhöz vezethet, aki vetekedhetne Vecnával. Mivel azonban Brown a jelek szerint a sorozat végén távozik a szerepből, és a Stranger Things 5. évadáig még legalább egy év van hátra, a közönségnek még várnia kell, hogy még egyszer utoljára láthassa Eleven-t.

A Stranger Things 4. évadjának kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu