Az apáca 2 forgatása megkezdődött, James Wan meg is osztotta az első képet róla

MOZI HÍREK – James Wan producer bejelentette, hogy megkezdődött Az apáca 2 forgatása Franciaországban és meg is osztották az első forgatási képet róla.

 

Hivatalosan is megkezdődtek a Az apáca 2 közelgő folytatásának forgatásai. James Wan producer az Instagramon posztolt egy képet a forgatásról, melyen először láthatjuk a filmet. A képen látható clapboardon a The Nun 2 logója is látható. A képaláírásban Wan megjegyzi, hogy a forgatás megkezdődött.

„Megkezdődött Az apáca 2 forgatása Franciaországban! Michael Chavesszel, aki ezúttal az ördögűzést végzi (rendezésben)” – írja Wan.
Wan a film néhány sztárját is megjelölte, például Bonnie Aarons-t, aki visszatér, hogy újra eljátssza a címszereplő antagonista szerepét. A filmben visszatér Taissa Farmiga is, aki Az apáca című filmből ismert, míg Storm Reid a főszereplő szerepében debütál. Jonas Bloquet, aki az első filmben Frenchie-t alakította, szintén fel van tüntetve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Wan (@creepypuppet) által megosztott bejegyzés

„Minden nap meggyújtok egy gyertyát. Szívesen visszaugranék ebbe a szokásba” – mondta Aarons 2021-ben a ComingSoon-on keresztül, mielőtt hivatalosan is aláírt a folytatáshoz, és ezzel egy minőségi folytatással ugratott, ami a New Line és a Warner Bros. jóvoltából érkezik: „Imádom azt a filmet, azt a karaktert és az egész stábot. Minden nap meggyújtok egy gyertyát. Látnom kell, hogy mit írtak, tudod, remélem, hogy jobban feltárja a démon mélységét. Szerintem a démon a pokol bugyraiból jött.”

Hozzátette: „Majd meglátjuk, bármi is legyen az. Ez a Warner Brothers. Fenomenális lesz. Ez a New Line Cinema. Bármit is csinálnak, fenomenális lesz. Ők tényleg tudják, hogyan kell filmet készíteni.”

 

Az apáca nagy siker volt

 

A 2018-ban megjelent The Nun-t Corin Hardy rendezte és Gary Dauberman írta. A film a The Conjuring 2 spinoffjaként szolgál, amely először mutatta be Bonnie Aaronst Valak szerepében. A Taissa Farmiga, Demian Bichir és Jonas Bloquet főszereplésével készült film az 1950-es évek elején játszódik Romániában, ahol egy római katolikus pap és egy apáca találkozik Valakkal, és közben sötét titkokat fedeznek fel.

A meglehetősen szerény, 22 millió dolláros költségvetésű Az apáca a Warner Bros. nagy kasszasikere volt, világszerte több mint 365 millió dollárt hozott, így a film hihetetlenül sikeres volt, az Elvarázsoltak sorozat egyik legnagyobb bevételt hozó filmje. Még a kemény kritikák ellenére is nyilvánvaló volt a stúdió számára a folytatással elérhető nyereség, és nem volt meglepetés, amikor bejelentették Az apáca 2-t.

Az apáca 2 2023. szeptember 8-án kerül a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu