Egy új pletyka szerint az Elden Ring új DLC-t kap, és ray-tracing frissítés is érkezhet

Az új pletyka szerint az Elden Ring új pályákat, illetve egy vadonatúj DLC-t kap, amely a játék egyébként elérhetetlen kolosszeumain és arénáin alapul.

 

A FromSoftware még nem árulta el az Elden Ringhez tervezett DLC terveit, de úgy tűnik, hogy a fejlesztő a játék colosseumaira épülő bővítésen dolgozik. Az Elden Ring 2022 februárjában jelent meg a kritikusok elismerése mellett, és jelenleg a 2022-es, valamint a PS5-ös és az Xbox Series X generáció legmagasabb nézettségű játéka.

Az Elden Ring néhány nappal ezelőtt új frissítést kapott, amely számos egyensúlyi változást vezetett be, többek között a varázslatok buffjait. Emellett a PvP-hez külön sebzésskálázást is hozzáadtak, így a FromSoftware külön-külön egyensúlyozhatja a PvE-t és a PvP-t is. Ez az új javítás csökkentette az Ashes of War támadóerejét PvP-ben mindenhol, miközben növelte a poise sebzést minden fegyver normál mozdulatához. Úgy tűnik, hogy az Elden Ring 1.07-es frissítése új eszközökkel is érkezett, amelyek egy közelgő DLC-re utalnak.

Ahogy arról a Video Games Chronicle beszámolt, egy Sekiro Dubi nevű modder megtalálta az Elden Ringhez érkező új tartalom nyomait ebben a patchben. Sekiro Dubi azt állítja, hogy új térképfájlokat, eszközöket és textúrákat talált, amelyek az Elden Ring kolosszeumán alapulnak. Emellett egy új frizurát, térképfájlokat és más finom változásokat is feljegyeztek, amelyek ebben a bővítményben érkeznek. Továbbá Sekiro Dubi megosztott egy képet is, amelyen egy hatalmas, textúrázatlan kapu látható a tweet mellé.

Sekiro Dubi ugyanaz a személy, aki áprilisban helyreállította az Elden Ring egyik kolosszeumának működőképességét. Ezen a területen belül még egy Site of Grace-t is találtak, ami arra utal, hogy a területet kivághatták az alapjátékból, vagy a FromSoftware már elkezdte a DLC munkálatait. Úgy tűnik, hogy az akkor talált információk helytállóak voltak, amikor arra utaltak, hogy a jövőbeli DLC-k tartalmazhatnak egy arénát.

Egy ideje már keringenek pletykák egy Elden Ring többjátékos DLC-ről, amelyben ezek a kolosszeumok szerepelnek. A rajongóknak azonban meg kell várniuk a FromSoftware hivatalos bejelentését, hogy konkrétabb részleteket tudjanak meg. Nem tudni, hogy ezek az arénák csak PvP vagy PvE összecsapásokra lesznek-e használva, vagy egy nagyobb bővítménycsomag részei lesznek.

Az Elden Ring egy masszív játék, több tíz órányi fő történettel és opcionális tartalommal egyaránt. A térkép hatalmas, és valószínűleg több régiót, szintet és főnököt tartalmaz, mint bármely más játék a FromSoftware katalógusában. Sok játékos azonban valószínűleg már befejezte a végigjátszást, így ez a DLC talán meggyőzi őket, hogy még egyszer ugorjanak bele az Elden Ring világába.

Az Elden Ring tesztjét itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu