Bajban a Splinter Cell remake? A játék vezető fejlesztője hirtelen távozott az Ubisofttól!

A Splinter Cell remake rendezője több mint egy évtized után azért hagyta el az Ubisoftot, hogy „új kalandot keressen”.

 

 

Azt már tudjuk, hogy a Ubisoft általános helyzete kényes volt az elmúlt hónapokban, miután több cím késik, illetve törlésre került. Legutóbb a Skull and Bones volt érintett, de most úgy tűnik, hogy a Splinter Cell remake-re szegeződik a tekintet, miután a cím rendezője elhagyta a céget, mivel úgy döntött, hogy továbbáll.

David Grivel, a Splinter Cell remake korábbi rendezője a LinkedIn fiókján jelentette be, hogy 11 év után elhagyja a Ubisoftot:

„Több mint 11 év után a Ubisoftnál eljött az idő, hogy új kalandba vágjak bele.”

„Szerencsés voltam, hogy annyi nagyszerű emberrel dolgozhattam együtt az évek során. Rengeteg barátot szereztem” – mondta Grivel.

Úgy tűnik, hogy szabad akaratából távozott, hogy környezetet váltson, ami 11 évnyi, ugyanannál a cégnél eltöltött munka után teljesen természetes. Grivel rengeteg tapasztalattal rendelkezik az iparágban, hiszen olyan nagy Ubisoft-projektekben vett részt, mint a Splinter Cell Blacklist, az Assassin’s Creed Unity, a Far Cry Primal, a Far Cry 5, a Far Cry 6.

Reméljük, hogy Grivel távozása nem azt jelenti, hogy a kapitány elhagyta a süllyedő hajót…

 

Mit lehet tudni a Splinter Cell remake-ről?

 

Egyelőre a Ubisoft nem jelentette be, hogy ki váltja, de nem úgy tűnik, hogy a projekt megfeneklett volna. Annyit tudni, hogy a Ubisoft Toronto lesz a felelős azért, hogy a semmiből elkészüljön a kaland, amely hű lesz az eredetihez, de átírja és frissíti a történetet a modern közönség számára. Jelenleg a projekt a fejlesztés korai szakaszában van, így egyhamar nem fogjuk látni.

Forrás: LinkedIn

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu