Jennifer Hale is megszólalt a Bayonetta 3-botránnyal kapcsolatban!

Hellena Taylor szinkronszínésznő a Bayonetta 3 bojkottjára szólít fel, az őt helyettesítő Jennifer Hale pedig nyilatkozatot ad ki.

 

 

A Bayonetta 3 szinkronszínésznője, Jennifer Hale végre megtörte hallgatását a címszereplő hangjával kapcsolatban. Rengeteg reakciót váltott ki a hír, miszerint Hellena Taylort Hale váltja, miután előbbi a közösségi médiában felfedte a felajánlott fizetést.

Taylor a Bayonetta 3 bojkottjára szólított fel a vita miatt, és sok rajongó szerte a közösségi médiában csatlakozott hozzá.

A konszenzus az volt, hogy a PlatinumGames mindenképpen Hale-lel akarta újraformálni a szerepet, de megalázó módszerekkel váltak meg Taylortól. Taylor elmondta, hogy a Bayonetta 3 kiadója, a PlatinumGames összesen csak 4000 dollárt ajánlott neki, hogy térjen vissza a harmadik részhez. Nem mellesleg Taylor azt állítja, hogy a kiadó megalázó módon újabb meghallgatást szervezett számára a szerepért. Ennek eredményeképpen Taylor és a PlatinumGames útjai elváltak, de nem éppen békésen

Hale maga hallgatott a helyzetről, és csak hétfő délután törte meg a csendet.

Jennifer Hale a Twitteren megemlítette, hogy titoktartási szerződést írt alá, ami miatt nem beszélhet a Bayonetta 3 körüli ügyekről. Hale elmondta, hogy reméli, a rajongók nem felejtik el, hogy a Bayonetta 3-on és annak játékmenetén egy nagy fejlesztőcsapat dolgozik, így nem csak a szinkronszínészeket érinti ez a helyzet és az esetleges bojkott.

Hale azután kapta meg Bayonetta hangját, hogy a PlatinumGames munkatársa, Yusuke Miyata szerint sok színész jelentkezett a szerepre. Miyata hozzátette, hogy megérti a rajongók aggodalmát a változtatással kapcsolatban, de biztos benne, hogy Hale képességei miatt a hangja szinte teljesen azonos Tayloréval.

Mégis, ez nem volt elég sok rajongónak, akik továbbra is bojkottálták és hangot adtak nemtetszésüknek.

Ami a Bayonetta 3-at illeti, a megjelenés a tervek szerint fog zajlani. Taylor rámutatott, hogy a franchise már több mint 450 millió dollárt keresett, és továbbra is bojkottra szólítja fel a rajongókat. Megjegyezte, hogy a személyisége kezd hasonlítani az általa játszott karakteréhez, mert konfliktus van közte és a PlatinumGames között.

Taylor azzal folytatta, hogy azoknak, akik mélyen törődnek azokkal az emberekkel, akiket a nagyvállalatok pénzügyi döntései érintenek, folytatniuk kell a bojkottot, és hogy az ajánlat, amit a kiadó adott neki, nem volt megélhetési bér. A sorozat alkotója, Hideki Kamiya erre reagálva azt mondta, hogy Taylor reakciója „szomorú és sajnálatos”, ami további felzúdulást okozott.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu