Breaking: végre bejelentették a Silent Hill 2 remake-et, de van egy rossz hír is! [VIDEO]

A Konami végre hivatalosan is bejelentette a Silent Hill 2 remake-jét, megerősítve a fejlesztőstúdiót, valamint azt, hogy a játék PS5 konzol exkluzív lesz.

 

 

Több évnyi pletyka és találgatás után a Konami hivatalosan is bejelentette a Silent Hill 2 remake-jét. Megerősítették a projekt mögött álló stúdiót, valamint azt, hogy a játék PlayStation 5 konzol exkluzív lesz. A Konami a Silent Hill eseményét a nagyszabású bejelentéssel indította, ahol a játékról készült felvételeket mutattak be, miközben a fejlesztők is bepillantást engedtek a projekt tartalmába.

A Silent Hill 2 remake-jét a Bloober Team fejleszti, az a stúdió, amely olyan játékokról ismert, mint a Layers of Fear és a The Medium.

Maga a The Medium is sok közös vonást mutatott a klasszikus Silent Hill játékokkal. Úgy tűnik, hogy a fejlesztés jó kezekben van. Az eredeti művész Masahiro Ito és az eredeti zeneszerző, Akira Yamaoka is részt vesz a játék fejlesztésében. Valószínűsíthető, hogy a remake hű lesz az eredeti játékhoz, de frissített grafikával és fontos változtatásokkal, hogy megfeleljen a modern szabványoknak. Ilyen például például a váll fölötti kamerára való áttérés és a motion capture használata az animációkhoz.

A trailerben a főszereplő James Sunderland felfedezi Silent Hill hátborzongató városát. A Silent Hill rajongók azt is megnézhetik, hogyan fest a játék néhány ikonikus lénye frissített látványvilággal. Például a hátborzongató ápolónők és természetesen a Piramisfej. Megjelenési dátumot nem közöltek, de a rajongók arra számíthatnak, hogy ez a cím lesz az első kiadása a Konami azon kísérletének, hogy újraéleszti a régóta szunnyadó horror franchise-t.

Azok, akik követték a Silent Hill 2 kiszivárgásait és pletykáit, nem fognak meglepődni az információk nagy részén.

Már régóta pletykálták, hogy Akira Yamaoka zenét komponál a Silent Hill 2 remake-hez, és hogy a játékot a Bloober Team fejleszti. Úgy tűnik azonban, hogy nem minden kiszivárgott információ volt igaz. Híresztelték például, hogy ez egy epizodikus játék lesz. Habár ez még mindig egy lehetőség, de nem jelentették be az eseményen.

Az is kiszivárgott nemrég, hogy a Silent Hill 2 remake PS5 konzol exkluzív lesz, így ebben nincs meglepetés. Ugyanakkor az Xbox-játékosok ettől függetlenül joggal lehetnek csalódottak. Mindenesetre a játékról még nem sok mindent árultak el. Például azt sem, hogy a rajongók mikor játszhatnak majd vele. Remélhetőleg nem kell már túl sokat várniuk a további információkra.

Forrás: Juegos.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu