Resident Evil Village: Shadows of Rose trailer – külön demót kaphat a TPS-mód?! [VIDEO]

A Resident Evil Showcase további részleteket árult el a Shadows of Rose DLC-ről, valamint kiderült, hogy a Resident Evil Village demójának megjelenésekor a játékosok kipróbálhatják az új, harmadik személyű játékmódot is.

 

 

A Capcom nagysikerű túlélőhorror-játékának, a Resident Evil Village-nek a fejlesztői bejelentették, hogy a harmadik személyű mód demóváltozata már letölthető. A Resident Evil Showcase-en tett rengeteg izgalmas bejelentés között a Capcom részleteket árult el a vadonatúj demó kiadásáról.

A cég 2022. október 21-i Resident Evil bemutatóján Kento Kinoshita, a Winters Expansion rendezője elárulta, hogy már elérhető egy 60 perces demó, amely az eredeti első személyű módban vagy az új Resident Evil Village harmadik személyű perspektívában játszható. Arra a kérdésre, hogy miért adtak hozzá egy új nézőpontot (harmadik személyű mód), Kento így válaszolt:

„Amikor egy FPS-t játszol, úgy éled meg a játék világát, mintha a saját szemeddel látnád, ezért hihetetlenül ijesztő lehet egy horrorjátékot ebből a perspektívából játszani.”

„Vannak olyan játékosok, akiknek ez túl ijesztő, vagy mozgásszervi betegséget okozhat az első személyű perspektíva, ők nem biztos, hogy élvezik az FPS műfajt. Ezért szerettünk volna egy harmadik személyű módot készíteni, hogy ezek a játékosok is teljes mértékben élvezhessék a játékot.”

A The Winters Expansion október 28-án lesz elérhető, vagy közvetlen letöltésként, vagy az alapjátékkal együtt érkező Resident Evil Village Gold kiadásához mellékelve.

 

Mi vár még Rose-ra a Resident Evil Village kiegészítőjében?

 

Kento Kinoshita egy kicsit többet is elárult arról, hogy mire számíthatnak a rajongók a történet folytatásától, amelyből a rajongók megtudhatják, hogy pontosan mi is történik Rose Wintersszel, és hogy összességében mire számíthatnak a Resident Evil Village Gold Editiontől.

 

 

 

 

Kinoshita gyorsan leszögezte, hogy ezzel a DLC-vel az volt a szándéka, hogy rávilágítson, milyen emberré válik majd az új főszereplő, Rose Winters, akit a Resident Evil: Village alapjátékban csecsemőként mutattak be, ahogy felnő.

A Shadows of Rose DLC-ben a játékosok ismét felfedezhetik az alapfalut, de egy olyan csavarral, ami csak Rose történetére jellemző. Most a küldetés során a játékosoknak segíteniük kell Rose-nak, hogy megszabaduljon titokzatos, nem kívánt képességeitől.

A legújabb helyszín a „Realm of Consciousness” lesz, amely különböző akadályokat gördít a játékosok elé. Ezekkel egy rémálomszerű szinten kell majd megbirkózniuk. Kinoshita megemlítette, hogy a félelem hatalmas hajtóerő és a szenvedés forrása Rose útja során. A trailerben mutáns organizmusokat mutattak be, amelyek egy szűk folyosó falaihoz rögzültek, valamint hátborzongató óriásbabákat, amelyek Rose minden lépését kísérik – bizonyítva, hogy a DLC minden bizonnyal rémálom-üzemanyag lesz a játékosok számára is.

A bővítmény középpontjában Rose állt, és az ő története fogja a legtöbbet nyújtani a Resident Evil: Village Gold Editionből. Ám a Winters Expansion más kiegészítőket is tartalmaz. A már többször említett nézőpontváltás mellett a játékosok a Mercenaries Mode Additional Orders módban is megtapasztalhatják a játékot. Ebben a játékosok más, különleges képességekkel rendelkező lordok szerepében játszhatnak. Kinoshita kijelentette, hogy a különleges karakterek hozzáadása azok számára történt, akik általában nem a Mercenaries Mode-ban játszanak.

Sajnos a Winters Expansion a Winters család történetének lezárásaként szolgál a sorozatban.

A rajongók azt várták, hogy Rose talán egy újabb főszereplő (vagy lehetséges antagonista) lesz. Ám úgy tűnik, a Winters család története egy igazán izgalmas bummal zárul. Azok számára, akik arra várnak, hogy Rose Winters története hova vezeti majd a franchise egészét, és hogyan kapcsolódik majd a család története magához a franchise-hoz, ez a DLC talán csillapítja a kíváncsiságukat.

Forrás: Resident Evil Showcase (YouTube)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu