Dwayne Johnson azért drukkol, hogy Brendan Fraser nyerje meg az Oscart A bálna című filmért

MOZI HÍREK – Dwayne Johnson szerint Brendan Fraser megérdemli a mostani sikerhullámot, és reméli, hogy A bálna sztárja elnyeri a legjobb színésznek járó Oscar-díjat.

 

A Bálna első kritikái arra utalnak, hogy Brendan Fraser komoly esélyes lesz a legjobb színészi alakításért a jövő évi Oscar-gálán. A Darren Aronofsky rendezte film decemberben kerül a mozikba, és Fraser az eddigi talán legnehezebb és legérzelmesebb szerepében látható. Egy 600 kilós remeteembert alakít, aki miután évekkel korábban elhagyta családját, hogy új életet kezdjen egy meleg szeretővel, reméli, hogy újra kapcsolatba kerülhet tinédzser lányával (Sadie Sink), mielőtt túl késő lenne.

Korábban Dwayne „The Rock” Johnson a közösségi médiában posztolt arról, hogy Fraser milyen figyelmet kapott a filmben nyújtott elismert alakítása alapján. Megosztotta azt a videót is, amelyen Fraser a Velencei Filmfesztiválon álló ovációban részesült, ami könnyeket csalt a szemébe. Az MTV News-szal (a ScreenRant-en keresztül) folytatott új beszélgetésében Johnson megismételte Fraser támogatását, és odáig ment, hogy azt mondta, szeretné, ha a Múmia visszatér sztárja jövőre az Oscar-gálán a színpadon állna az aranyszoborral a kezében. Ahogy The Rock fogalmazott:

„Azt akarom, hogy végigcsinálja, ember. Látni akarom őt az Oscar színpadon, és a kezében tartani azt a szaros szobrot, és elmondani, ami biztos vagyok benne, hogy egy elképesztő beszéd lesz. Amikor megkerestek, és felkértek, hogy szerepeljek A múmia visszatérben, az Brendan filmje volt. Neki kellett beleegyeznie. Fogalma sem volt róla. Soha nem találkoztunk. Még csak nem is beszéltünk telefonon. És a rendezőnk, Stephen Sommers azt mondta: „Brendan imádja ezt az ötletet, és nagyon örül, hogy benne vagy a filmben. Épp a WWE-ből jöttem. A WWE-n kívül semmilyen színészi tapasztalatom nem volt. Soha nem voltam még filmforgatáson, és hirtelen a Szahara sivatag közepén forgattam A múmia visszatér című filmet. És a film sztárja bólintott, hogy elfogadja a filmet. Ez nagyon sokat jelentett nekem. Sok évvel később sem felejtettem el. Látom, hogy majdnem 10 percig állva tapsolnak neki, és ő sír. Gyönyörű volt, ember.”

 

 

Brendan Fraser még csak nem is találkozott a Sziklával A múmia forgatása alatt

 

A Szikla talán nagyra értékeli, hogy Brendan Fraser kezeskedett érte, amikor A múmia visszatérről volt szó. Ezt a döntést talán még különlegesebbé teszi, hogy a két színész még csak nem is dolgozott volna együtt a forgatáson. Mivel CGI-t használtak Johnson karakterének beépítéséhez a Fraserrel közös jelenetekhez, nem voltak egy időben egy épületben, amikor a forgatásra került a sor, bár Fraser ennek ellenére nagyra értékeli a The Rock mostani szeretetét.

„Úgy gondoltam, hogy ez nagyon kedves volt tőle” – mondta Fraser Johnson támogatásáról a Variety-n keresztül. „Először A múmia visszatér utáni fogadáson találkoztam vele, és előtte valójában személyesen nem találkoztunk, bár a filmvásznon harcoltunk. Minden alkalommal, amikor vele dolgoztam, ő csak egy darab szalag volt egy pálcikán, szóval jó volt azt mondani, hogy hé, ember, hogy vagy? Végre találkozunk.”

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu