Lady Gaga „nagyon jól illik” Harley Quinn szerepére, a Joker 2 operatőre szerint

MOZI HÍREK – Lawrence Sher, a Joker 2 operatőre szerint Lady Gaga „hasonló varázslatot fog teremteni”, mint amilyet Joaquin Phoenix hozott az első filmbe.

 

Arthur Fleck bűntársat kap a Jokerben: Folie À Deux-ben, azaz a Joker 2-ben. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a befutott énekesnő és színésznő, Lady Gaga (A Star Is Born) szállt be a projektbe, hogy Harley Quinnként a visszatérő Joaquin Phoenix mellett szerepeljen a filmben. Arról is beszámoltak, hogy a folytatás hangvételileg jelentősen eltér majd az eredeti Jokertől, mivel musicalként készül.

A Joker 2 operatőre, Lawrence Sher nemrég a The Hollywood Reporter Behind the Screen podcastjében jelent meg, és megosztott egy kis ízelítőt arról, hogy mire számíthatnak a rajongók a filmtől. Bár néhány rajongó vitatta Gaga szerepeltetését, Sher teljes mértékben támogatja azt, azzal érvelve, hogy valójában tökéletes a szerepre. Sher szerint Gaga valami különlegeset fog hozni a szerepbe, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogyan Phoenix tette azt Joker változatával, így a kettőjük összeillesztése a siker receptjének tűnik. Az interjúból:

„Nagyon jól fog illeszkedni a filmbe, és hasonló varázslatot fog teremteni, mint amit Joaquin hozott magával. A kettőjük kombinációja pontosan olyan lesz, mint amit remélünk, ami izgalmas, és minden nap varázslatot találunk majd a forgatáson. Remélhetőleg egy kis őrület is lesz benne. Szeretjük, ha van egy kis káosz”.

Margot Robbie-t Lady Gaga újabb támogatójaként könyvelhetjük el Harley Quinn szerepében. Híres, Robbie a DCEU több filmjében is játszotta Quinnt, így sok tekintetben a szupergonosz szinonimájává vált. De Robbie is szívesen osztja meg ezt a szerepet Gagával, mivel úgy érzi, hogy a karakter elég ikonikus ahhoz, hogy egyik „nagyszerű színésztől a másikhoz” kerülhessen, és Gaga valami egyedit fog alkotni a szereppel. Ahogy Robbie az MTV Newsnak nyilatkozta:

„Nagyon boldoggá tesz, mert már a kezdetektől fogva azt mondtam, hogy minden vágyam, hogy Harley Quinn egy olyan karakter legyen, mint Macbeth vagy Batman, aki mindig nagy színészről nagy színészre száll. Olyan ez, mintha valaki eljátszaná a saját Batmanjét, vagy valaki eljátszaná a saját Macbethjét. Úgy érzem, hogy nem sok esetben női karakterek – I. Erzsébet királynő, de azon túl, amit én is megkaptam, és megtiszteltetés volt számomra, hogy eljátszhattam. Úgy éreztem, hogy „Hűha! Cate Blanchett eljátszotta I. Erzsébet királynőt, most én is eljátszhatom”. Megtiszteltetés, hogy elég erős alapot építettem ahhoz, hogy Harley egy olyan karakter legyen, akit más színészek is eljátszhatnak. És szerintem valami hihetetlenül jót fog vele alkotni.”

Todd Phillips visszatér a Joker folytatásának rendezésére, amelynek forgatókönyvét Scott Silverrel közösen írja. A hírek szerint Zazie Beetz is a fedélzeten van, hogy újra eljátssza az első filmben játszott szerepét, az új szereplők között pedig Brendan Gleeson, Harry Lawtey, Catherine Keener és Jacob Lofland is szerepel.

A Joker: Folie À Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu