Tele van Bayonetta 3 spoilerekkel az egész internet

A játék megjelenéséig már csak egy hét van hátra, de úgy tűnik, hogy néhányan már a kezükben tartják a Bayonetta 3-at, és elkerülhetetlenül terjednek a spoilerek.

 

A régóta várt Bayonetta 3 jövő héten jelenik meg, és ahogy az a videojáték-iparban már hagyomány, a spoilerek mindent megtesznek, hogy elrontsák a napot. A Bayonetta 3, amelyet először a The Game Awards 2017 során jelentettek be, alig több mint nyolc évvel a 2014-es folytatás megjelenése óta érkezik, és hamarosan véget ér a várakozás több fájdalmas éve.

A Bayonetta 3 a sorozat eddigi legkiterjedtebb címe lesz, a trailerekben és az első benyomásokban már a korábbi mechanikák jelentős fejlesztései is feltűntek. A PlatinumGames megerősítette, hogy visszatérnek a kedvelt funkciók, köztük a Witch Time, vagyis a játékosnak az a képessége, hogy növelje a sebességét, amit a játékban az idő lelassulása képvisel. Egy nemrégiben készült trailer több Bayonettas közreműködését is felfedte, bár a Platinum továbbra is szűkszavúan nyilatkozik a történetet érintő részletekről. Ezeknek az erőfeszítéseknek ártanak a Bayonetta 3 terjesztésbe kerülő példányai nyomán az interneten terjedő spoilerek.

A Bayonetta 3 subredditen megjelent egy spoilereknek szentelt szál, amelynek szerzője u/-Joozhuah-, aki megjegyezte, hogy mivel a játék másolatai most látszólag forgalomban vannak, más szálak gyakorlatilag zárlat alá kerülnek. Az érintett szálon kívül a spoilerek tiltással fognak találkozni, amelyet a Bayonetta 3 megjelenését követő legalább 7 napig nem lehet visszafordítani, és a korlátozást várhatóan „november 10-e körül” oldják fel. A szigorú szigorítás azután következett, hogy a YouTube-ra több olyan videót töltöttek fel, amelyek a játék jelentős részét tartalmazzák, de a Nintendo azóta eltávolította őket.

A kiszivárogtatások sajnos mindenütt jelen vannak a videojáték-iparban, legyen szó akár be nem jelentett címekről, narratív részletekről vagy fejlesztés alatt álló felvételekről. A Rockstar Games nemrégiben egy példátlan hackelés áldozatává vált, amelynek során körülbelül 90 Grand Theft Auto 6-os videoklipet töltöttek fel a GTAForumsra, bemutatva a játék jelenleg befejezetlen állapotát, amely még évekre van a megjelenéstől. Csak napokkal később derült ki, hogy a TheRealInsider, akinek Twitter-fiókja kiszivárogtatta a hamarosan bejelentett Assassin’s Creed-projekteket, valójában a YouTuber DanAllenGaming volt, akire egyszerűen bizalmas információkat bíztak, és később egy névtelen profilon keresztül megszegte a titoktartási megállapodásokat.

A Bayonetta 3 nem csak a potenciális spoilerek miatt szenvedett, de a közelmúltban viták övezték a korábbi Bayonetta-szinkronszínésznő, Helena Taylor állításai miatt is, aki azt állította, hogy mindössze 4000 dollárt ajánlottak neki azért, hogy újra eljátssza a sokat imádott főszereplő szerepét. Mivel az összeget sértésnek tartotta, azt állította, hogy Taylort ezt követően Jennifer Hale-re, a videojáték-franchise-ok ismert szinkronszínészére cserélték le. A legújabb hírek azonban ellentmondanak Taylor állításának: a hírek szerint az idézett érték valójában minden egyes munkamenetre vonatkozott, amiből 5 lett volna, és a PlatinumGames azóta kiadott egy közleményt, amelyben Hale mögé állt.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu