Hideo Kojima Jim Ryan-nel pózolt – tényleg készülhet a Death Stranding 2?!

Hideo Kojima nemrég a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója, Jim Ryan mellett tűnt fel, miközben a Death Stranding folytatásáról szóló pletykák kavarognak.

 

 

Egy Hideo Kojima Twitterére feltöltött képről sok rajongó rögtön a Death Stranding 2-re asszociált. A képen Kojima a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatójával, Jim Ryannel látható. A Kojima Productions debütáló játékának állítólagos folytatásáról az elmúlt hónapokban több pletyka is napvilágot látott. Most Kojima ismét felszította a pletykákat egy nemrégiben Jim Ryan mellett tett fellépésével.

Kojima tweetjén a Kojima Productions alapítója látható egymás mellett a Sony Interactive vezérigazgatójával, Jim Ryan-nel, akivel rengeteg közös munkájuk van.

A tweet ártalmatlannak tűnik, hiszen Kojima az egyik legfelismerhetőbb alkotó az iparágban. Ám a PlayStation-főnök melletti megjelenés a Death Stranding folytatásáról szóló pletykák felduzzadásával egy időben történt. A Ryannel való pózolás azért jelentős, mert a Death Stranding PlayStation-exkluzív státuszú a konzolokon.

Ez csupán egy eleme annak az eseménysorozatnak, amely miatt a rajongók feltételezik, hogy a Death Stranding 2 készül a Kojima Productionsnél. A legutóbbi teaserek már utaltak a játék szereplőgárdájának első tagjára, megerősítve, hogy Elle Fanning színésznő is feltűnik majd a Kojima Productions új játékában. Fanning első alkalommal lesz szinkronszereplő videójátékban, miután korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Super 8 és a Demóna.

A Sony egyik megbízható kiszivárogtatója még azt is sugallta, hogy a Kojima Productions készülő játéka valójában a pletykált Death Stranding 2 lesz.

Sok rajongó találgatott Hideo Kojima Jim Ryannel való megjelenéséről. Ám az ikonikus rendező gyakran jelenik meg a játékipar nagy alakjaival a közösségi médiában. A Metal Gear Solid alkotója igencsak aktív a Twitteren. Elég gyakran posztol képeket, amelyeken olyan játékvilági személyiségekkel találkozik, mint Geoff Keighley és Hermen Hulst. Kojima rendszeresen megosztja véleményét a különböző játékokról és médiumokról a Twitterén. Nemrég a Cyberpunk 2077 anime-adaptációját, az Edgerunners-t dicsérte. A Kojima Productions főnöke nemrég saját podcastot is indított, ahol kreatív folyamatáról beszélget.

A Death Stranding esetlegesen érkező folytatásáról hivatalos megerősítés még nem érkezett, de a közelmúltban megjelent hírek rengeteg új információval szolgáltak a franchise egészéről. A Death Stranding idén augusztusban a PC Game Pass-hoz is felkerült. Kojima Jim Ryannel való megjelenése minden bizonnyal még több pletykát gerjeszt majd, miközben a rajongók tűkön ülve várják a Death Stranding 2-ről szóló híreket.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu