Marvel’s Spider-Man: Kingpin is feltűnhet a második részben?!

Travis Willingham, a Marvel’s Spider-Man-ben Kingpin karakterét alakító színésze kifejezte érdeklődését, hogy újra eljátssza a figurát a jövő évi folytatásban.

 

 

A színész, aki életre keltette Wilson Fisket, alias Kingpin-t a Marvel’s Spider-Man-ben, kifejezte érdeklődését, hogy újra eljátssza a karaktert a folytatásban. Az elmúlt években Fisk jelenléte a képregényeken kívül is eléggé megnőtt. Ő volt a Pókember: Irány a Pókverzum című film főgonosza. Feltűnt a Disney+-on futó Sólyomszem sorozatban, és természetesen az Insomniac 2018-as nyílt világú akciójátékában is szerepelt.

Kingpin az egyik oka annak, hogy a Marvel’s Spider-Man olyan erős első benyomást tett sok játékosra.

A játék akciódús nyitójelenetében Peter Parker átverekszi magát a Fisk-tornyon és annak biztonsági szolgálatán, mielőtt végül magával Fiskkel is összecsap egy intenzív, filmszerű bossharcban. A jelenet azzal végződik, hogy a bűnbanda főnöke börtönbe kerül. Ám Fisk jelenléte a játék többi részében és a Spider-Man: Miles Morales című spinoffban is érezhető. A rajongók remélik, hogy ez megteremti a terepet ahhoz, hogy a jövő évi folytatásban nagyobb szerepet kapjon.

Köztük van Kingpin hangja és motion capture színésze, Travis Willingham. A Comic Book Movie-val beszélgetve Willinghamet az Insomniac játékaiban Fisk karakteréről kérdezték. Azt mondta, hogy „nagyszerű, nagyszerű karakter”, és hogy „öröm” volt egy ilyen egoista gonosztevő szerepét elvállalni. Amikor arról kérdezték, hogy a Pókember 2-ben is szívesen játszaná-e újra, azt mondta, hogy „öröm lenne őt játszani”, ha a karakter felbukkanna.

Ez természetesen felveti a kérdést, hogy vajon Fisk felbukkan-e újra a következő játékban.

A Pókember 2 megerősített gonosztevői közé tartozik Venom és Kraven, a Vadász – jelen állás szerint ennyi. Ez valószínűleg változni fog, ahogy közeledik a játék megjelenése. Jó eséllyel a Pókica gonosztevőinek végleges felállása rengeteg új és visszatérő arcot fog tartalmazni. Az sem kizárt, hogy az Insomniac valahol még egyszer helyet csinál a Kingpinnek.

Az Insomniac egyelőre titokban tartja a dolgokat a következő Spider-Man-játékkal kapcsolatban. A már említett gonosztevőkön kívül az egyetlen megerősített részlet, hogy Peter Parker és Miles Morales is feltűnik majd. A fejlesztő azt is kijelentette, hogy a játék a két Pókember szerepeltetése ellenére csak egyjátékos lesz. Azonban a legutóbbi pletykák arra utaltak, hogy a Spider-Man 2 valamiféle többjátékos módot is tartalmaz majd, ami arra utal, hogy az Insomniac meglepetést tartogathat a játékosok számára, akik abban reménykednek, hogy együtt pókhálózhatnak és harcolhatnak a bűnözés ellen.

Egyelőre a rajongók legalább azzal vigasztalódhatnak, hogy a válaszok hamarosan a láthatáron lesznek.

Mivel a Spider-Man 2 továbbra is a 2023-as megjelenést tervezi, már nem kell sokáig várni arra, hogy az Insomniac elkezdjen beszélni a játék részleteiről.

Forrás: Comic Book Movie

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu