Marvel’s Spider-Man Remastered: egy őrült moddal űznek gúnyt a Gotham Knights-ból! [VIDEO]

Az eddigi egyik legfurcsább Marvel’s Spider-Man Remastered-mod lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az IGN alacsony kritikai pontszámának ikonjával játsszák a játékot. Méghozzá azzal a pontszámmal, amit a nemrégiben megjelent Gotham Knights kapott…

 

 

A furcsa modok rajongói számára a Marvel’s Spider-Man Remastered most lehetőséget ad arra, hogy Peter Parkert egy IGN-féle pontszám-ikonra cseréljék. Nem is akármilyen ikonra: arra a közepes kritikai pontszámra, amit a nemrég megjelent Batman-játék, a Gotham Knights kapott. Ez lehet az Insomniac nyílt világú szuperhősös játékának eddigi legbizarrabb modja. Ami elég sokat elmond, hiszen korábban már olyan ötletes mod is készült, amelyben Pókembert Ben bácsi sírkövére cserélhettük.

Mostanra már egyértelmű, hogy a Gotham Knights debütálása nem úgy alakul, ahogy azt sokan remélték.

A kritikai fogadtatás eléggé vegyes volt, a kritikák mindent kifogásoltak, a gyenge játékmenet és a dizájnválasztásoktól kezdve a káros mennyiségű bugokig és teljesítményproblémákig. Még a Gotham Knightsról szóló pozitívabb kritikák is megjegyzik, hogy a játék kulcsfontosságú dolgokban elmarad a benne rejlő lehetőségektől. A játékkal kapcsolatos általános hangulatot talán az IGN kritikája foglalja össze a legjobban, amely 10-ből 5 pontot adott a játéknak.

Ennek a pontszámnak állítottak most tréfásan emléket a Princec23 által készített Marvel’s Spider-Man skin moddal, és ez valóban látványos. A „Gotham Knights IGN Review Score” ruha pontosan azt teszi, amit a neve sugall, és Pókembert egy piros hatszögre cseréli, amelynek elején az IGN review score, hátulján pedig a Gotham Knights logója látható. Ráadásul a review score-nak nincsenek animációi, ami még szürreálisabbá teszi a Princec23 által megosztott játékmenet-felvételt, amelyen egy merev hatszög veri szét a bűnözőket.

A Gotham Knights-szal ellentétben ennek a bolondos Spider-Man modnak az általános fogadtatása meglehetősen pozitív volt.

A Nexus Mods-on több mint 5100 megtekintés és rengeteg komment dicséri a mod furcsaságát. Kiemelik, hogy játékosan fricskázza a programot, amely inspirálta. Még az IGN is felfigyelt a modra, és kiemelte egy videóban, amiben a Spider-score a Shockerrel néz farkasszemet, támadások és poénok sorát zúdítva rá.

Bármennyire is vicces, a mod létezése keserű szájízt hagyhat a csalódott Batman-rajongókban. A Gotham Knights-ot megjelenését megelőzően nagy hype övezte, sokan remélték, hogy a Warner Bros. Montreal által fejlesztett játék betölti majd a Rocksteady elismert Arkham-sorozata által hagyott űrt.

Ez sajnos sok játékos számára nem így alakult.

Egyelőre nem világos, hogy a játékot jelenleg sújtó technikai problémák kezelése megmentheti-e majd a játékot, vagy sem. Így talán inkább szúr, mint szórakoztat, hogy a játékot egy melegebb fogadtatású szuperhősös játékban, például a Marvel’s Spider-Manben gúnyolják ki. Még akkor is, ha ez alapból elég vicces.

Forrás: Nexus Mods

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu