Íme a Sonic Prime, a Netflix új animációs sorozata – kiderült a premier dátuma! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Sonic Prime, a Netflix és a SEGA közös produkciója hamarabb érkezik, mint sokan gondolták.

 

 

Sok rajongó örömmel fogadta a hírt, hogy a Netflix és a SEGA együttműködésbe kezdett. Céljuk egy új animációs sorozatot fejlesztése a japán cég kedvenc kabalafigurájáról. A Sonic Prime már az első trailer megtekintése után nagyon izgatottá tette a rajongókat. Már korábban bemutattak néhány karaktert, de a legújabb előzetesben újra láthatjuk őket és a premierdátumot is.

A Sonic Prime december 15-én érkezik a Netflixre.

Már a korábban bemutatott új képek is izgalmasak voltak, de még izgalmasabb lesz, ha megtudjuk, hogy a Sonic Prime 2022. december 15-én érkezik a Netflixre. Nem mellesleg az IGN Twitter-oldalán exkluzív módon több olyan karaktert is felfedtek, akik csatlakoznak majd a kék csínytevőhöz ebben a kalandban.

A történetről annyit tudunk, hogy a szinopszis szerint Sonic „a multiverzum sorsát tartja majd a kezében”. Megerősíthetjük, hogy a WildBrain és a Man of Action együttműködésében készülő produkció 24 epizódból áll. A Netflix és a produkciós cégek remélik, hogy egy olyan sorozatot tudnak majd keretbe foglalni, amely sajátos nyomot hagy a kollektív emlékezetben.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu