The Witcher 3: mikorra várható a next-gen változat? A CD Projekt válaszolt!

A CD Projekt Red nemrég jelentette be, hogy a rajongók megkapják a klasszikus RPG, a The Witcher 3: Wild Hunt új, next-gen változatát PS5-re és Xboxra.

 

 

A CD Projekt Red már egy ideje dolgozik a The Witcher 3 frissített next-gen változatán. Ma végre bejelentették, hogy „hamarosan” érkezik a játék frissített változata. A The Witcher 3-at minden idők egyik legjobb videójátékának tartják. A rajongók már nagyon kíváncsiak, hogyan teljesítene a játék, ha modern felújítást kapna PS5-re és Xbox Series X-re. A PC-s játékosok évek óta használnak modokat, hogy feljavítsák az öregedő játék látványvilágát és teljesítményét. A konzolosok azonban a játék közel egy évtizedes verziójával maradtak.

A frissítést többször is elhalasztották, és a CD Projekt Red eredetileg úgy tervezte, hogy a The Witcher 3 next-gen verziója mostanra már meg is jelenik.

A hírek szerint a CD Projekt vezérigazgatója, Adam Kicinski egy nemrégiben tartott eredménybeszámoló során kijelentette, hogy a játék „még mindig sínen van” a 2022-es megjelenéssel. A játékosok számtalan órát fektethetnek a The Witcher 3 RPG-mechanikájába. Ez tovább növeli a cím vonzerejét a több platformon játszók számára.

A legutóbbi eredménybeszámoló során Kicinski úgy nyilatkozott, hogy a játék továbbfejlesztett változata a 2022 negyedik negyedévi megjelenés felé halad. A CD Projekt Red egy egyszavas közösségi média posztban egyszerűen csak annyit írt, hogy az új verzió „hamarosan” érkezik. Mindezt a The Witcher hivatalos közösségi média fiókját használva. A játékosok már bepillantást nyerhettek abba, hogy a modern hardverek milyen vizuális hűséget képesek produkálni a játékban. Egy nemrégiben készült videó megmutatta, hogy a The Witcher 3 több mint 100 modot futtat az Nvidia RTX 4090-en.

Valószínűleg a játék valamikor 2022 decemberének vége előtt várható.

Az év vége rohamosan közeledik. Valószínű, hogy a CD Projekt Red a közeljövőben még többet fog tudni megosztani. A fejlesztő már megerősítette, hogy a Witcher 3: Wild Hunt PS4 és Xbox One tulajdonosainak nem kell majd plusz pénzt fizetniük a frissített változatért. Ugyanez a next-gen frissítés a PC-s játékosok számára is megjelenik majd. A frissítésben minden bizonnyal a látványvilág lesz a középpontban. Ugyanakkor a harcok is javulhatnak. Remélhetőleg a The Witcher-sorozat ünnepelt feldarabolásos rendszerét is beleértve.

A frissítés minden next-gen rendszeren javítani fogja a játékmenetet és a grafikát. A játék Nintendo Switch verziója számára nem kínál semmilyen változást. Mind a veterán játékosoknak, mind az újaknak remek lehetőségeket kínál majd a next-gen verzió.

Forrás: Generacion Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu