Henry Cavill elmagyarázza, miért volt fontos John Williams zenéjének használata a Superman visszatéréséhez

MOZI HÍREK – Henry Cavill Supermanként való visszatérését az ikonikus John Williams-zene kísérte, és a színész szerint ennek nagyon egyszerű oka volt.

 

Henry Cavill Superman visszatérése körüli rejtélyeknek mostanra vége, a színész pedig nyíltan beszélt a Fekete Ádámban való cameo szerepléséről és arról, hogy ez mit jelent a jövőre nézve. Új köpenyes megjelenésének egy aspektusa sok másnál több kérdést vetett fel, mégpedig az a döntés, hogy John Williams Superman-zenéjét használják Hans Zimmer zenéje helyett, hogy az Acélembert visszavezessék a DCU-ba. Cavillnek megvannak a saját elképzelései arról, hogy miért volt helyes a klasszikus zenét használni Black Adam utójelenetében.

Henry Cavill utoljára hivatalosan a 2017-es Igazság Ligájában játszotta Supermant, amelyben a karakter visszatért a halálból, hogy megmentse a világot. Most, öt hosszú évvel később, és Superman jövője a DCU szerves részeként ismét garantált, hiszen a jövőben több filmben is összecsap Dwayne Johnson Fekete Ádámjával. Bár sokaknak elég volt látni a DC világának két erőművét, a jelenetnek további nosztalgikus löketet adott John Williams klasszikus Superman-zenéje. A CinemaBlendnek nyilatkozva Cavill így nyilatkozott:

„John Williams főcímdala nyilvánvalóan hihetetlenül fontos a karakter számára. Ez olyasmi, ami rezonál a karakterre, és minden alkalommal, amikor bárki a világon meghallja, azt hiszem, a világ nagy része, aki ezt hallja, azonnal felismeri Supermant, és egy bizonyos módon érez iránta, és szerintem ez csodálatos”.”

Egyértelmű, hogy a korábbi DCEU már egy ideje küzd, hogy megtalálja a szilárd talajt, nincs igazi irány vagy kohézió. James Gunn és Peter Safran kinevezésével az újonnan alakult DC Studios társ-vezérigazgatói posztjára, valamint a Fekete Ádám és Superman közelgő összecsapását bemutató központi történettel a DCU talán hamarosan talpra állhat. Ennyi változás közepette Henry Cavill Superman visszatérése tűnik a franchise legnagyobb állandóságának, különösen, hogy mások, például Ben Affleck Batmanje a hírek szerint jövőre kiszáll a franchise-ból. Cavill minden bizonnyal örül a fordulatnak, ahogy nemrég a Fekete Ádám szerepléséről is nyilatkozott:

„Nagyon erős pillanat volt számomra. Nem voltam túl biztos benne, hogy milyen érzés lesz, hogy ‘menő, újra a jelmezben;’ vagy valami olyan lesz, ami érzelmileg nagyon kötődő, mert újra felvettem az Acélember jelmezt. Azért választottam ezt a filmet, mert a ruhához nosztalgia fűződik, és hihetetlenül fontos volt számomra, hogy csak álljak és élvezzem azt a pillanatot. Igen, ez az egyik legjobb pillanat a karrieremben. Nagyszerű érzés, hogy újra viselhetem.”

Bár a Black Adam kasszasikere talán nem volt olyan epikus, mint maga a film, ez egyértelműen egy új irány kezdete a Warner Bros. Discovery DC Univerzumának, és sok készítő reméli, hogy ezúttal hosszú, sikeres pályafutás áll előtte.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu