Tragikus hirtelenséggel meghalt Ryan Karazija, a Death Strandingban hallható Low Roar együttes énekese

40 éves korában elhunyt Ryan Karazija, a Low Roar énekese és a Death Stranding munkatársa – jelentette a zenekar közösségi oldala.

 

Tragikus hirtelenséggel, 40 éves korában meghalt Ryan Karazija, a Low Roar frontembere, aki a Death Stranding zenei közreműködéséről ismert. A hírt a zenekar közösségi oldalain keresztül erősítették meg. A Death Stranding közössége, köztük a készítő Hideo Kojima is részvétét fejezte ki az elhunyt énekesnek.

A díjnyertes Death Strandingot érdekes története, atmoszférikus világa és egyedi játékmenete miatt dicsérték, amelyhez egy ugyancsak magával ragadó hangsáv párosult. A Low Roar „I’ll Keep Coming” című dala az első trailerben szólt, amelyben a főszereplő Sam (Norman Reedus alakítja) szerepelt. A másik számuk, a „Don’t Be So Serious” volt az egyik első szám, amit a játékosok a játék nyitójelenetében hallhattak. A zenekar összesen 18 számmal szerepel a Death Stranding hivatalos soundtrackjén.

A Low Roar közösségi média posztja szerint a zenekar tisztelgett Karazija előtt, őt nevezve a Low Roar mögött álló hajtóerőnek. Neki tulajdonították a zenét és a dalszövegeket, amelyek sok ember életét megérintették, valamint a kísérteties hangjának köszönhetően a sajátos hangzásukat. A Low Roar hozzátette, hogy felvették hatodik stúdióalbumukat, amely Karazija utolsó projektje volt, és amint elkészül, ki fogják adni. A Death Stranding alkotója, Kojima is megdöbbenésének adott hangot Karazija hirtelen halála miatt, és kijelentette, hogy a játék nem lett volna teljes a Low Roar zenéje nélkül.

Tommie Earl Jenkins szinkronszínész, aki a Death Strandingben a Die Hard-embert alakította, szintén lerótta tiszteletét Karazija előtt. Egy tweetben azt írta, hogy Low Roar nagy hatással volt a közösségre, amikor a Death Strandingben az ő zenéjük szólt. Egy régi fotót is csatolt Karazijáról és Kojimáról.

A Low Roar rajongói megosztották kedvenc pillanataikat Karazija-val, köztük a Death Strandingből készült klipeket és az énekes hajnali Instagram-életeiket. Néhányan azt mondták, hogy a játék miatt kezdték el hallgatni a Low Roart, és hogy a dalok most, hogy Karazija eltűnt, másképp fognak hatni. Egyértelmű, hogy Kojima jól választotta ki a Death Stranding soundtrackjéhez a zenekart, akit Reykjavíkban vásárolgatva fedezett fel, olyan neves előadók mellett, mint a CHVRCHES, a Silent Poets és a Bring Me The Horizon.

A közelmúltban felröppent pletykák fényében, miszerint Kojima Death Stranding folytatást készít, nem tudni, hogy a neves videojáték-fejlesztő újra együttműködött-e a Low Roarral a készülő projektje kapcsán. Akár lesz folytatás, akár nem, elképzelhető, hogy Kojima megtalálja a módját, hogy valamilyen módon tisztelegjen Karazija előtt a játékai révén. Egyelőre a rajongók úgy emlékezhetnek meg a Low Roar énekeséről, hogy meghallgatják az összes albumukat, és újrajátsszák a Death Strandinget.

Forrás: GameRankings

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu