Danai Gurira lesz a „Rick & Michonne” The Walking Dead-spinoff társszerzője!

MOZI HÍREK – Scott M. Gimple beszélt arról, hogy Danai Gurira és ő közösen készítik a Rick és Michonne spinoff sorozatot.

 

 

A Walking Dead egykori sztárja, Danai Gurira hamarosan visszatér a franchise-ba a számos készülő spinoff egyikének sztárjaként. A The Walking Dead a tizenegyedik és egyben utolsó évad befejezésével a végéhez közeledik. Ám úgy tűnik, az univerzum még jó ideig bővülni fog. Jelenleg is készülnek különböző spinoffok. Közöttük egy minisorozat, amely Michonne-ra (Gurira) és Rick Grimes-re (Andrew Lincoln), a sorozat kilencedik évadában különvált egykori szerelmespárra fókuszál.

A Walking Dead producere és írója, Scott M. Gimple a Self új, Guriráról szóló profiljában elárulta, hogy mennyire erősen benne van a spinoffban, ami szerinte egy „presztízs minisorozat” lesz.

Gimple mellett társalkotóként és íróként is részt vesz a sorozatban. Ez lehetővé teszi számára, hogy a saját kreatív kézjegyét adja ahhoz, hogyan érjen véget Michonne története. Gimple elmondta, milyen volt az írói folyamat Gurirával. Kielégítőnek találja, ahogyan kihívást jelentenek egymásnak.

„Ő kihívást jelent nekem, én kihívást jelentek neki, és egyikünk sem engedi el a másikat” – mondta. „Az életben én inkább karakterszínész vagyok, Danai pedig főszereplő. Amikor dolgozunk, amikor dobunk, amikor csak az élet dolgaival foglalkozunk – ez egy jó kombó”.

Hozzátette: „[Ő] hihetetlenül kreatívan ambiciózus.”

„[Danai] új, jellegzetes munkákat akar csinálni – olyanokat, amik jelenleg nincsenek a piacon. Semmilyen módon nem akar megalkudni. Ez a legjobb kreatív energia, ami körülötte van.”

 

A Rick és Michonne spinoff egy szerelmi történet lesz?!

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a cím nélküli Rick és Michonne spinoffot hat epizódosra tervezték. Ez követi az eredeti elképzelést, miszerint a történetet egy játékfilm-trilógiaként fejlesztenék. Feltételezhetjük, hogy a minisorozat végre újra összehozza a két szerelmespárt. Ugyanis Gurira korábban már elejtette, hogy ez egy epikus méretű szerelmi történet lesz.

„Lesz egy spinoff, ami kijön, aminek az előkészületi munkálatai már folynak” – mondta. „Nagyon jól érezzük magunkat. Ez azonban rengeteg munka, rengeteg munka. Nos, ez egy epikus szerelmi történet.”

„Ez egy szerelmi történet Rick és Michonne között, hiszen tudjuk, hogy együtt voltak és elváltak. Szóval ez ez a történet, ez az utazás kettejük között, egy nagyon tomboló világgal körülöttük.”

A Rick és Michonne spinoff sorozat megjelenési dátumát még nem tűzték ki. Eközben Daryl Dixonról is többet fognak megtudni a népszerű túlélőről szóló külön spinoffban, egy másik limitált sorozat pedig Negant (Jeffrey Dean Morgan) és Maggie-t (Lauren Cohan) követi majd. További Fear the Walking Dead sorozat is készül, és a Tales of the Walking Dead című antológiasorozatban is önálló, ebben a világban játszódó történetekkel foglalkoznak.

Forrás: Self

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu