Liam Hemsworth veheti át Geralt szerepét a Witcher-sorozatban – a rajongók tajtékoznak a dühtől!

MOZI HÍREK – A The Witcher sok rajongója nehezen fogadja el Liam Hemsworth-ot Geralt szerepében, miután három évadon keresztül Henry Cavillt alakította őt, méghozzá pazarul.

 

 

Tegnap bombaként robbant a hír, hogy Liam Hemsworth csatlakozik a The Witcherhez. Úgy tűnik, a többséget nem csupán sokkolta, de el is keserítette Henry Cavill távozása. Mások kíváncsian várják, hogy mi lesz a vége. Hemsworth az Instagramon tett közzé egy nyilatkozatot a sorozathoz való csatlakozásáról. A posztot a cikk írásakor több mint hatszázezren lájkolták. A színész izgatottságának is hangot adott, hogy Geralt szerepét kapta, mivel nagy Witcher-rajongó.

„Mint Witcher-rajongó, a Holdon vagyok a lehetőségtől, hogy eljátszhatom riviai Geraltot” – írta.

„Henry Cavill hihetetlenül jó Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy átadja nekem a gyeplőt, és megengedte, hogy a Fehér Farkas pengéit én forgassam a kaland következő fejezetében.”

Hemsworth hozzátette: „Henry, évek óta rajongok érted, és inspirált, amit ebbe a szeretett karakterbe belevittél. Lehet, hogy nagy csizmát kell betöltenem, de igazán izgatott vagyok, hogy beléphetek a The Witcher világába.”

A The Witcher harmadik évada, amelyben Cavillt utoljára láthatjuk Geralt szerepében, várhatóan 2023 nyarán kerül a Netflixre. A negyedik évadnak még nincs megjelenési időszaka. Az első két évad a Netflixen streamelhető. A hírre érkezett rajongói reakciók közül alább szemezgettünk.

 

Döbbenet és csalódás: a rajongók reagáltak Geralt-csere hírére

 

Az ilyen nagy re-castingokra ritkán reagálnak jól a rajongók. Sokan úgy érzik, hogy Cavill túl tökéletes Geraltként ahhoz, hogy más színész játssza a karaktert, főleg három évad után. Egy népszerű tweetben valaki azt sugallja, hogy Cavillt kiutálták a sorozatból. Lehet, hogy Cavill túl elfoglalt lesz a The Witcherhez, tekintve, hogy a DCU-ban Supermanként tér vissza. Ám egyesek szerint ez túl egyszerű magyarázat.

„Henry Cavill túl sokat tudott a Witcher forrásanyagáról, ezért a Netflix megszabadult tőle” – áll egy másik, sokak által kedvelt tweetben.

Egy harmadik Twitter-felhasználó a Breaking Badből vett klipet használja, amelyben Walter White (Bryan Cranston) összeomlik, miközben felesége (Anna Gunn) könyörög neki, hogy hallgassa meg. A tweet így írja le a klipet: „A Netflix megpróbálja meggyőzni a Witcher-rajongókat, hogy Liam Hemsworth jó helyettesítője Henry Cavillnek”.

„A Witcher Netflix rajongójának lenni ijesztő, mert nem is gondolhatod, hogy a dolgok még rosszabbra fordulhatnak, aztán mégis megtörténik” – panaszolja egy másik rajongó.

Mindeközben vannak, akik úgy döntenek, hogy jól szórakoznak az egészen. A digitális művész BossLogic posztolt néhány műalkotást Cavillről különböző sorozatokról. Elképzelte, hogyan jelenhetne meg egy olyan produkcióban, mint a Sárkányok háza vagy egy Mass Effect-film, most, hogy kicsit nyitottabb a beosztása.

Forrás: Xataka, Instagram, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu