Csak nem egy Metal Gear Solid-projekten dolgozik a Virtuos Games?! [VIDEO]

Egyre több bizonyíték támasztja alá azt a pletykát, miszerint a Virtuos, egy több stúdióból álló nemzetközi csapat egy Metal Gear Solid-projekten dolgozik.

 

 

Tovább erősödik a pletyka, miszerint a Virtuos nemzetközi fejlesztőstúdió egy Metal Gear Solid játékon dolgozik. A Konami az utóbbi időben azzal került be a hírekbe, hogy több jelentős tulajdonságot licencelt ki meglepően sok játékstúdiónak. Ezek közé tartozik a jelenleg fejlesztés alatt álló több nagy Silent Hill-játék. Továbbá az első két Suikoden-játék remasterelése is. A Metal Gear Solid egy másik nyilvánvaló lehetőség a Konami számára, és ez talán már meg is történt.

A közelmúltban többször is felröppentek olyan hírek, hogy a Virtuos egy Metal Gear Solid 3: Snakeater remake-en dolgozhat a Konami számára.

A stúdió egyik programozója nevezetesen egy be nem jelentett AAA-minőségű, multiplatformos akció-kalandjáték remake-jét sorolta fel, amely fejlesztés alatt áll. A VGC arról is beszámolt, hogy kiadói források megerősítették, hogy a Virtuous projektje egy Metal Gear Solid 3 remake. Hosszú történet röviden, ez már egy ideje a fókuszban van.

A legújabb bizonyíték arra, hogy a Virtuos egy Metal Gear Solid játékon dolgozik, egy „Day in the Life at Virtuos Montreal” videóból származik, amely a montreali irodát marketingeli a potenciális új munkatársaknak. A videó egyik részében Louis-Alex Boismenu koncepciótervező kommentálja az eseményeket. A felvétel alatt egy The Art of Metal Gear Solid című könyv látható. Önmagában ez csak egy könyv. Ám a többi bizonyítékkal együtt, hogy egy Metal Gear Solid-projekten dolgoznak, nehéz figyelmen kívül hagyni.

Nyilvánvaló, hogy nem fog bejelenteni egy Metal Gear Solid 3 remake-et, amíg az el nem készül, ha valóban ezen dolgoznak.

De tagadhatatlan, hogy ha a projektet bejelentik, az több jelentkezőt, méghozzá magasabb szintű jelentkezőket eredményezne. A Metal Gear Solid 3 célozgatás ebben a helyzetben okos döntésnek bizonyulhat.

Felmerülhet az is, hogy a Virtuos egyáltalán nem is dolgozik Metal Gear Solid 3 remake-en. Azonban ők is hallották a pletykákat. Ez egy módja lehet a toborzás fellendítésének. Még akkor is, ha a projekt, amin a Virtuos dolgozik, valami egészen más. Vagy persze az is lehet, hogy ez a Virtuos koncepcióművész egyszerűen csak rajong a Metal Gear Solidért, és felesleges többet belelátni a dologba.

Ha egy MGS-játék van fejlesztés alatt a Virtuosnál vagy máshol, akkor csak idő kérdése, hogy mikor jelentik be hivatalosan. Ha a Konami hajlandó licencelni a Silent Hill franchise-t, nem lenne meglepő, hogy a Metal Gear Solidot is licenceli, tekintve a franchise sikerét.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu