Damon Lindelof Star Wars filmet készíthet – megtudtuk, mikor játszódhat a történet!

MOZI HÍREK – Damon Lindelof most bejelentett Star Wars-projektje önálló lesz, és a Skywalker korának eseményei után játszódik majd.

 

 

Megerősítették, hogy a Lost és a Watchmen írója, Damon Lindelof jelenleg egy Star Wars-filmen dolgozik. A titokzatos Star Wars-projektről most újabb részletek derültek ki. Megtudtuk, hogy a projekt a Disney megosztó trilógiájának eseményei után játszódik. Önálló filmnek szánják, amelyből további kalandok születhetnek.

A The Hollywood Reporter jóvoltából a források azt állítják, hogy Lindelof Star Wars-projektjét „önállónak szánják, de siker esetén további filmekhez vezethet”.

A jelentés hozzáteszi, hogy „a történet a 2019-es Star Wars: Skywalker kora eseményei után játszódna”, de „nem a Skywalker-saga folytatása lesz”. Bár szerepeltethetne „néhány olyan karaktert”, akiket a 2015-ös Az ébredő Erő, a 2017-es Az utolsó Jedik és végül a 2019-es Skywalker korának eseményei során mutattak be.

Ha ezek a források igaznak bizonyulnak, akkor Lindelof Star Wars-filmje lenne az első, amely a Disney-trilógia után játszódik. Mint tudjuk, a három ominózus film jelentős mértékben megosztotta a rajongótábort.

 

Kathleen Kennedy már megpendítette a Star Wars-folytatás karaktereinek visszatértét

 

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke korábban már utalt a frissen bemutatott karakterek visszatérését. „Túlmutatunk a meglévő folytatásokon, amikor a filmes térben nézünk előre” – mondta Kennedy még májusban. „A folytatások [korszaka] az, amiről sokat beszélünk a tekintetben, hogy merre tartunk a filmjeinkkel, és hogy mennyire távolodunk el attól. Nagyon is ez az a tér, amire koncentrálunk.”

Ha Lindelof Star Wars-filmje valóban visszatér a Disney trilógiájában megteremtett világba, de nem a Skywalker-saga világába, akkor ez azt sugallja, hogy Daisy Ridley Rey-je, John Boyega Finn-je és Oscar Isaac Poe Dameronja kerül a középpontba, és saját történeteket alkotnak majd az örökölt karakterektől távol.

Persze nem ők az egyetlen karakterek, akiket frissen hoztak be a „messzi messzi Galaxisba”. (Ráadásul az érintett színészek közül néhányan kijelentették, hogy nem kívánnak visszatérni a folytatásra.) Lindelofnak egy egész sereg új arc és világ áll rendelkezésére, akikkel játszhat. Ha más nem is, érdekes lesz látni, mi történt a galaxissal a Disney-trilógia befejezése után.

Damon Lindelof írótársával, Justin Britt-Gibsonnal dolgozik majd együtt. A Ms. Marvel rendezője, Sharmeen Obaid-Chinoy pedig a Star Wars-projekt irányítására kapott megbízást. Lindelof várhatóan ugyanazokat a fordulatokat hozza majd az ikonikus franchise-ba, amelyeket a Lost, a Watchmen és a The Leftovers című filmekben is bemutatott.

Damon Lindelof Star Wars-filmjének még nincs megjelenési dátuma. Leghamarabb talán 2025 decemberében kerülhet sor a bemutatóra.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu