God of War: Ragnarök: Kratos-családterápia – sztárok bolondoznak az új trailerben! [VIDEO]

A God of War: Ragnarök megjelenése már itt van a sarkon, így egy élőszereplős trailer is kijött, amelyben feltűnik néhány híres arc…

 

 

Friss, élőszereplős trailert kapott a God of War: Ragnarök. A vicces szkeccsben Ben Stiller, LeBron James és John Travolta is felvállalja a belső Kratosát, hogy jobban tudjon kommunikálni a gyermekével A parodisztikus promóciós videó néhány nappal a kritikai embargó feloldása előtt érkezik. Alig több mint egy héttel azelőtt, hogy a játék kilenc birodalmát szabadon bejárhatnánk.

A God of War: Ragnarök iránti várakozás szinte már beteges méreteket ölt, és minden új trailer, képernyőkép és felfedett részlet csak tovább növeli a hype-ot.

A trailer azzal kezdődik, hogy Ben Stiller gratulál John Travoltának a vitához való hozzájárulásához, és plüssállatokról készült felvételeken időzik, miközben a háttérben Chopin Esz-dúr noktürnjének boldogító dallama szól. Stillerről később kiderül, hogy teljes Kratos-öltözetben van, arc- és testfestése a spártai ikonikus tetoválásait utánozza. Azt állítja, hogy „a God of War dinamikája minden szülő-gyerek kapcsolatban lejátszódik”. Ezzel az eseményt egyfajta családterápiának állítja be Kratos szemüvegén keresztül. Így minden hírességhez csatlakozik egy-egy gyermekük. Stiller fia érthetően frusztrált, amikor apja azt állítja, hogy csak akkor érezte magát közel hozzá, amikor felvette a Leviathan fejszét.

LeBron James ezután megnyílik, és leírja, hogy milyen érzés volt – mint egy nyílvessző a szívbe – , amikor a fia azt mondta, hogy „inkább ellenem játszana, mint velem”.

John Travolta ezután úgy érzi, hogy kimaradt a jóból, Stiller pedig arról faggatja, hogy mikor viselte Kratos-jelmezét a termelői piacon. Travolta büszkén hirdeti, hogy az emberek mutogattak rá, és „igazán nagyszerű apukának” nevezték. Ám a lánya szerint inkább döbbenettel mutogattak rá. A videó alatti kommentek egyetértettek abban, hogy szükség lenne egy második részre, amelyben mindhárman Kratosnak öltöznek.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu