Elden Ring: újabb jelek mutatnak arra, hogy DLC-t kap a FromSoftware sikeres játéka

Nem kizárt, hogy idén a Call of Duty nem lesz képes az amerikai NPD csoport elemzése szerint a legjobban fogyó játékká válni, ugyanis a FromSoftware-től az Elden Ring hatalmas siker volt… és ha tartalmilag bővül, talán jövőre is a dobogó körül kell majd keresni a játékot.

 

Sekiro Dubi a FromSoftware játékait szokta adatbányászni, és korábban az Elden Ring kivágott küldetéseit és kolosszeumait vizsgálta. Most arról írt a Twitteren, hogy a játék fájljaiban DLC-re utaló jeleket talált, és ez már régebb óta ott lehet mint a nemrég Lance McDonald és Zullie the Witch által felfedezett lehetséges DLC-régiók. Elmélete is van erre: szerinte figyelni kell arra, hogy milyen lootokat ejtenek a bossok a legyőzésük után. Ezeket számmal jelölik a fájlokban. A 9100-9135 közöttiekről van szó, de aztán 9180-tól a kisebb bossfightokból megszerezhető tárgyak (Loretta’s Greatbow, Marais Executioner’s Sword) kaptak azonosítót.

A gyanús űr a 9140-9169 közötti harminv helyen van. Sekiro Dubi szerint ezek jelenleg kihasználatlanok, és a DLC-re tartja fenn őket a japán stúdió. Ő amúgy a hétfőn kiadott 1.07-es frissítés után írta ezt, de nagy eséllyel az Elden Ring megjelenése óta üres számok voltak ezek, míg a Lance/Zullie páros által megmutatott térképazonosítók esetében ez nem mondható el. Hozzátette, hogy ezen a stúdió bármikor módosíthat, de úgy látja, hogy a harminc azonosítót a DLC-nek hagyta meg a csapat, és olyan bossfightok is jöhetnek, amik nem ezeket a kihasználatlan számokat kapják.

Logikusnak tűnik, hogy lesz DLC, ugyanis kizárólag a Sekiro: Shadows Die Twice hagyta ki ezt a lehetőséget (igaz, itt az Activision Blizzard volt a kiadó, nem pedig a Bandai Namco vagy a Sony). A Bloodborne a The Old Hunters DLC-t, míg a Dark Souls III az Ashes of Ariandelt kapta akkoriban, és ha a játék ekkora sikert aratott, miért épp az Elden Ring hagyná ki a tartalmi bővítést?

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu