Itt a friss Cyberpunk 2077 patch: FSR 2.1 támogatás és kevésbé látványos keblek?!

A legújabb Cyberpunk 2077 javítás gondoskodik arról, hogy kevesebbet láthassunk a cicikből – cserébe viszont legalább szebb grafika mellett.

 

 

A Cyberpunk 2077 legújabb javítócsomagja igyekszik megakadályozni, hogy a játékosok véletlenül villantsanak. Sok hasznos javítás után a CD Projekt Red ezúttal V melleit próbálja kordában tartani.

Egy kis háttérinfó – mert ha van olyan történet, ami gyors összefoglalót igényel, akkor valószínűleg ez az.

Még 2020 decemberében a Cyberpunk 2077 játékosai felfedeztek egy lenyűgöző glitchet, ami miatt a főszereplő V popsit villantott, de úgy, hogy egész Night City láthassa.

Ez nagyjából akkor történt, amikor a CDPR hivatalosan bocsánatot kért a játék megjelenésekor tapasztalt siralmas állapotáért. Ígéretet tettek arra, hogy folytatja a hibák és a teljesítményproblémák elleni küzdelmet. Nos, azóta közel két év telt el, és a fejlesztők még mindig azon dolgoznak, hogy V intim részeit kordában tartsák.

A Cyberpunk 2077 legújabb, verziószám szerint 1.61-es javítócsomagja számos, a játékot sújtó hibát javít. Ezen felül elhozza a sok AMD-t preferáló felhasználó által várt FSR-támogatást.

Az FSR az AMD riválisa az Nvidia sokat emlegetett DLSS technológiájának, amely a mesterséges intelligenciát használja a PC-s játékok felbontásának felskálázására.

Így a játékosok magasabb grafikai beállításokat és jobb képkockasebességet érhetnek el a rendszerükön. A DLSS-szel ellentétben az FSR nem használ gépi tanulást a felskálázási algoritmusában.

Elméletileg az FSR 2.1 támogatásának hozzáadása a Cyberpunk 2077-hez azt jelentené, hogy a játék alacsonyabb felbontásban renderelhet – javítva a képkockasebességet. Ezután az FSR segítségével felskálázhatja a játékot magasabb felbontásra, olyan eredményekkel, amelyek alig különböznek a natív felbontástól.

Visszatérve a vicces bugra: „Javítottuk azt a problémát, amikor V mellei átvágtak a ruhákon, miután egy Ripperdoc-nál megváltoztatták a méretüket” – olvasható a patch notes egyik sorában.

Ha még mindig ugyanolyan zavarban vagy, mint amikor elkezdted olvasni ezt a történetet, akkor hadd magyarázzam tovább. A Cyberpunk 2077-ben meglátogathatod Night City egyik Ripperdoc-ját, hogy cybertested különböző részeit átalakíttasd. Ezen szolgáltatások közé tartozik a mellnagyobbítás is. Volt azonban egy olyan hiba, ami V melleit kitette annak ellenére, hogy a karakter teljesen fel volt öltözve, és ez az, amit ma javítanak ki.

A Cyberpunk 2077 nemrég került újra reflektorfénybe a nagy sikerű anime-adaptáció után, amely sajnos nem kap második évadot, valamint a Phantom Liberty kiegészítő és a Project Orion kódnevű teljes értékű folytatás bejelentése után.

Forrás: Cyberpunk.net, VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu