Hello Neighbor: Search and Rescue: az indulás pillanatától elérhető lehet PSVR2-n?!

Eddig három másik, indulástól elérhető címhez csatlakozik a Hello Neighbor: Search and Rescue.

 

 

Megerősítést nyert, hogy a Hello Neighbor: Search and Rescue egyike lesz a PSVR2 „launch game”-jeinek. Ezek a játékok 2023. február 22-én jelennek majd meg, a PSVR és PC platformokra szánt verziókkal együtt. Először egy PlayStation Blog-posztban tűnt fel a neve tíz másik címmel együtt. Egy későbbi sajtóközlemény bejelentette, hogy a PSVR2-tulajdonosok már az első napon játszhatnak vele. A PSVR-ről PSVR2-re történő ingyenes frissítést is kínálnak majd.

Ez azt jelenti, hogy a PSVR2 launch lineupja a cikk írásakor már négy játékból áll: Cities VR: Enhanced Edition, Horizon Call of the Mountain, Swordsman VR és az új Hello Neighbor élmény.

A Sony várakozásai szerint több mint 20 „fő” PSVR2 cím készül el a megjelenésre. Így ez csak egy kis válogatás abból, ami a megjelenés napjára készen áll majd. Ebben a cikkben szedtük össze mindazt, amit PSVR2 induló játékairól tudni lehet.

„A Five Nights at Freddy’s fejlesztőjével, a Steel Wood Studios-szal együttműködve a kiadó tinyBuild visszavisz téged Mr Peterson impozáns háztartásába, ahol hat gyerek próbálja kiszabadítani a pincében rekedt barátját.” „Meg kell tanulnod és el kell sajátítanod mindegyikük egyedi képességét, hogy rejtvényeket oldj meg, rejtélyeket fedezz fel, és egy darabban kijuss a szomszéd házából, mindezt úgy, hogy közben megpróbálod elkerülni, hogy maga a hátborzongató szomszéd kapjon el.”

Forrás: PlayStation Store, PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu