Végre megtudtuk, mikor érkezik a The Witcher 3 next gen frissítése!

A CD Projekt Red végre megerősítette, hogy a The Witcher-rajongók pontosan mikor nézhetik meg a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen frissítését.

 

A CD Projekt Red végre megerősítette, hogy pontosan mikor játszhatnak a The Witcher 3: Wild Hunt rajongói a játék next-gen frissítésével. A The Witcher 3: Wild Hunt lelkes kritikákat kapott, amikor 2015-ben megjelent, és általában az egyik legjobb játékként tartják számon. A The Witcher 3 első megjelenése óta eltelt hét év alatt azonban lényegesen erősebb videojáték-konzolok és játék-PC-k váltak elérhetővé, és a next-gen frissítésnek köszönhetően a játék a legújabb hardverek minden előnyét kihasználhatja.

A The Witcher 3: Wild Hunt next-gen frissítését először 2020-ban jelentették be, így a franchise rajongói már elég régóta várnak rá. Amikor a The Witcher 3 next-gen frissítés megjelenik, javítani fogja a játék teljesítményét, és még néhány új tartalmat is hozzáad a Netflix sorozat alapján. Azok, akik már rendelkeznek a The Witcher 3-mal, teljesen ingyen frissíthetnek a next-gen verzióra.

A The Witcher 3 next-gen frissítés december 14-én, szerdán fog megjelenni. Jövő héten a Witcher-rajongók a CD Projekt Red hivatalos Twitch-csatornáján nézhetik meg a játékmenetet. Bár egyelőre nem osztottak meg játékmenet-videókat, a tweet tartalmazott egy képernyőképet, amely a The Witcher 3 next-gen frissítésben a jövő hónapban megjelenő, továbbfejlesztett világítást mutatja be.

A Witcher-rajongóknak a The Witcher 3 next-gen frissítés mellett még sok másra is számíthatnak. A CD Projekt Red nemrég megerősítette, hogy több Witcher-játék is fejlesztés alatt áll, az egyik egy eredeti játék a Molasses Floodtól, a másik pedig az első Witcher-játék remake-je. Ezekről a projektekről bővebb információ e cikk írásakor még nem áll rendelkezésre, de ezek csak a jéghegy csúcsát jelentik, ha a készülő új Witcher-tartalmakról van szó.

A CD Projekt Red azt is megerősítette, hogy a The Witcher 4 fejlesztése az Unreal Engine 5 segítségével zajlik, és ezen túlmenően egy vadonatúj Witcher-saga kezdete lesz. Mondanom sem kell, hogy a Witcher videojáték-rajongók előtt fényes jövő áll, és az elkövetkező években sem lesz hiány a játékokban.

A The Witcher Netflix sorozat rajongói azonban nem biztos, hogy ugyanolyan boldogok lesznek, mint a Witcher videojátékok rajongói. Nemrég jelentették be, hogy a The Witcher Netflix-sorozat újraszerepelteti Geralt of Rivia szerepét, és Henry Cavillt Liam Hemsworth-re cseréli. Cavill Geralt szerepében nyújtott alakítása folyamatosan a sorozat egyik legnépszerűbb eleme volt, így a rajongók érthető módon feldúltak Cavill távozása miatt.

A The Witcher 3: Wild Hunt már elérhető PC-re, PS4-re, Switch-re és Xbox One-ra, a PS5-ös és Xbox Series X-es verzió pedig december 14-én jelenik meg.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu