DOOM Eternal: a Bethesda reagált Mick Gordon posztjára!

Kicsit lassan reagált a Bethesda Mick Gordon tételesen összefoglalt posztjára, amiben csak önmagát védte egy Reddites poszt után…

 

Már írtunk arról, hogy Mick Gordon, a DOOM Eternal zeneszerzője mennyire is át lett ejtve a palánkon (nem kapott elég pénzt és tiszteletet, továbbá Marty Stratton, a játék felelős producere, illetve Chad Mossholder, a játék másik zenei felelőse (aki a kritikán aluli minőségű soundtrackért felelt) mennyire nem tartotta tiszteletben Gordon elképzeléseit és elvárásait. (Gordon közel két és fél évvel a játék megjelenése után reagált Stratton Reddites posztjára, de ez most mellékes.)

Íme a Bethesda reakciója: „Mick Gordon nemrég megjelent posztja egyoldalúan és igazságtalanul jellemezte és hamisan ábrázolta az id Software csapatát, a DOOM Eternal fejlesztőit, továbbá Marty Strattont és Chad Mossholdert egy helyrehozhatatlan szakmai kapcsolat egyoldalú és igazságtalan beszámolójával. Tisztában vagyunk az ügy minden részletével és előzményével, és egyértelműen támogatjuk Marty-t, Chadet és az id Software csapatát.

Elutasítjuk az igazság elferdítését és a hiányos „tények” szelektív bemutatását. Készen állunk arra, hogy teljes körű és dokumentált bizonyítékokkal álljunk rendelkezésre, hogy szükség esetén a megfelelő helyen nyilvánosságra hozzuk. Az online közzétett állítások zaklatásra és erőszakkal való fenyegetésre buzdítottak Marty, Chad és az id Software csapata ellen. A csapatunk tagjai ellen irányuló bármilyen fenyegetést vagy zaklatást gyors és megfelelő intézkedésekkel fogunk kezelni az egészségük és biztonságuk védelme érdekében. Továbbra is hihetetlenül büszkék vagyunk az id és Mick Gordon korábbi együttműködésére, és arra kérjük a rajongókat, hogy tartózkodjanak attól, hogy következtetéseket vonjanak le a beszámoló alapján, és ami még fontosabb, hogy ne támadják az egyik oldalon említett személyeket,” írta a Bethesda.

Rendben! Kíváncsiak vagyunk a Bethesda bizonyítékaira. Gordon 2018-as emaileket is megmutatott (és már akkoriban is olyan teljesíthetetlen elvárás volt, hogy írjon komplett dalokat a még nem létező pályákhoz), és mindenhol lefotózta a monitort, nem pedig print screenezett. Ezt nem olyan egyszerű Photoshopolni…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu