Resident Evil 7: ki nem találnád, hol tolta végig a játékot ez az elvetemült streamer!

Egy streamer először teljesítette a Resident Evil 7-et egy nyilvános könyvtárban, ami mind a horrorjátékok, mind az élő közvetítések esetében bizonyos kihívásokat jelent.

 

 

Egy Resident Evil 7 streamer egy közkönyvtárban végezte ki a játékot. A Biohazard már önmagában is ijesztő élmény, így a játék legyőzése egy olyan nyilvános helyen, ahol a zajszintre vonatkozó szabályok vannak érvényben, még lenyűgözőbb.

MinisterGold egy helyi könyvtárban streamelte a Resident Evil 7-et a Steam Deckről.

A végigjátszás során egy fülkében streamelte a játékot, arra az esetre, ha a streamer ugrálna vagy kiabálna a játékban található számos traumatikus eseménytől. A végjátékhoz azonban kivitte Steam Deckjét a könyvtár nyilvános részeire. A streamer követte a könyvtár irányelveit, és egy nyilvános asztalról suttogott a chatjébe. Ez nem könnyű mutatvány, hiszen már csak a horrorjátékok hangdizájnja is irtózatosan ijesztőek.

Talán a legizgalmasabb ebben a végigjátszásban az, hogy MinisterGold először játszott nemhogy Resident Evil játékkal, de horrorjátékkal úgy általában! A streamer ezt azzal egészítette ki, hogy a Resident Evil 7-et „a mémek miatt” választotta.

Ami a mémeket illeti, a PSVR 2-re készülő Resident Evil 8 remek lehetőség lehet a streamelők számára, hogy újra, vagy lehetőleg először, legalábbis a nézők szemszögéből megtapasztalják a játékot.

Bár, ami a virtuális valóságot illeti, a játékosoknak kreatív módon kell majd kitalálniuk, hogyan ültessék át ezt az élményt egy livestreambe. Még így is, a Resident Evil 8 PSVR 2-ben egy természetes továbblépés lehet. Megmutathatja, merre lehet továbblépni a horror livestream élményt illetően egy csavarral. Feltéve, hogy a MinisterGold és a hasonló őrült streamerek is nyitottak erre. Ő azonban leginkább a Super Mario World közvetítéseiről ismert.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu