Mégsem lesz ismét Superman Henry Cavill?

MOZI HÍREK – Bár Henry Cavill legutóbb a Black Adam című film stáblista utáni jelenetében tűnt fel az Acélember szerepében, most mégis lehetséges, hogy csak hiú remény (illetve reménykeltés) volt az egész.

 

Henry Cavill októberben örvendeztette meg a rajongókat, amikor a Black Adam című filmben meglepetésszerűen megjelent Superman szerepében, majd nem sokkal később elárulta, hogy teljes mértékben készen áll arra, hogy ismét teljes munkaidőben magára öltse a vörös köpenyt a DC Studios és a WBD számára. És egy ideig úgy tűnt, hogy visszatérése biztosra vehető. A TheWrap azonban most arról írt, hogy Cavill úgy tűnik, találkozott némi kriptonittal a Superman eljátszásához vezető úton.

Számos, a helyzetet ismerő bennfentes szerint, bár korábban arról számoltak be, hogy jelenleg is folyik az író keresése, tény, hogy jelenleg nincs sem író, sem rendező a projekthez kötve, és jelenleg nincs hivatalos megállapodás Cavillel a visszatérésről. Ráadásul egy bennfentes szerint a jelenlegi állás szerint nincs előrelépés a projektben, miközben a DC stúdió újonnan beiktatott főnökei, James Gunn és Peter Safran a DCU hosszú távú tervének finomhangolásával vannak elfoglalva.

A lépés logikusnak tűnt Cavill bejelentése után, hogy kilépett a Netflix „The Witcher” című sikersorozatának sztárjaként – ezt a lépést széles körben úgy értelmezték, hogy így szabadította fel az időbeosztását. És több jelentés is úgy tartotta, hogy egy új valami, amiben a Kripton utolsó fia szerepel, már készülőben van.

Amy Adams színésznő a héten nagy hullámokat kavart, amikor kommentálta Henry Cavill lehetséges visszatérését Superman szerepében. „Hát nem izgalmas?” mondta Adams a Variety-nek szerdán a „Kiábrándultan” premierjén. Adams, aki a 2013-as „Man of Steel” című filmben Lois Lane-t alakította, hozzátette: „Nagyon örülök [Cavillnek]. Ő egy csodálatos Superman, úgyhogy nagyon izgatott vagyok miatta”. Adams úgy hangzott, mintha a hír hivatalos lenne, a valóság azonban az, hogy még nem erősítették meg, hogy bármilyen eleme is lenne az „Acélember” folytatásának.

Senki sem tudja, hogy mi a hosszú távú terv, kivéve Gunnt és Safrant, akik még három hete sincsenek az új posztjukon. A bennfentes szerint azonban Gunn és Safran hosszú távú terve a következő két hónapban fog kiderülni.

A Black Adam után Cavill jövőbeli szerepléseket ígért a Kripton utolsó fiaként, míg Johnson nyilvánosan hirdette saját elképzelését Fekete Ádámról és Supermanről a DC univerzumban.

A Black Adam volt az első alkalom, hogy Cavill ismét beöltözött az Acélember szerepébe az „Igazság Ligája” hosszú forgatása óta, még 2016-ban és 2017-ben. Ez egyfajta áldás a karakter Cavill-féle iterációjának rajongói számára, miután olyan mendemondák röppentek fel, hogy Superman rebootolására készül, és a színész megbízatása lezárult.

Cavill jövője Superman szerepében az elmúlt években találgatások tárgyát képezte, a 2019-es „Shazam!” végén egy Superman cameo történt, de a karakter arcát eltakarva, ami egyesek szerint azt sugallta, hogy ez egy jel volt, hogy a szerepet esetleg újra fogják szerezni.

Bár hivatalosan nem jelentettek be terveket Cavill Supermanjének jövőjével kapcsolatban, a karakter utazása a „Zack Snyder’s Justice League”-ben – az „Igazság Ligája” négyórás rendezői vágásában, amely 2021-ben jelent meg az HBO Maxon – meleg fogadtatásban részesült.

Nemrégiben olyan hírek láttak napvilágot és terjedtek futótűzként a rajongói oldalakon, hogy Cavill Supermanként fog feltűnni a 2023-as „The Flash”-ben.

A Warners nem reagált azonnal a megkeresésre. Cavill képviselőjét nem tudták elérni kommentárért.

Forrás: TheWrap

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu