God of War: Ragnarök: az egyik zenei producer kiakadt a Santa Monica lépésén!

A God of War: Ragnarök zenei producere azt állítja, hogy a játék hatalmas sikere és produkciós értéke ellenére nem tüntették fel a nevét a készítők között.

 

 

A nemrég megjelent God of War: Ragnarök hatalmas pozitív fogadtatásban részesült. Rajongók és kritikusok szerint ez a 2022-es év egyik legjobb játéka. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy végül nem minden egyes csapattag kapta meg a munkájáért járó elismerést.

Ezt a God of War: Ragnarök zenei producere, Jessica Mao jelentette ki egy Twitter-oldalán közzétett bejegyzésben.

Pozitívan kezdte, megjegyezve, hogy bizonyos szempontból ő volt a felelős a zenéért. Ez magában foglalja a Freya üldözési jelenetét a Thorral való bossharccal együtt. Mao megjegyzi, hogy Thor boss-témája volt az egyik kedvence a hangszerelés szempontjából, különösen a téma bombasztikus jellegét és a hozzá kapcsolódó harcot figyelembe véve. Megjegyzi azonban, hogy nem ismerték el őt ezért, miután a stáblista lepergett.

Mao azt állítja, hogy csalódottan hallotta ezt a hírt. Hozzátette, hogy amikor rákérdezett, miért nem vették fel, kiderült, hogy a hozzájárulása nem felelt meg a „minimális kritériumoknak” ahhoz, hogy jóváírják. Megjegyzi, hogy még mindig nem tudja, mi lehet ez a minimális követelmény. Hozzátette, hogy a God of War: Ragnarök esetében nem lehet egy patch-csel visszamenőlegesen hozzáadni a nevét a stáblistához.

Mao azzal fejezi be a témáját, hogy csalódott emiatt, és utálja, hogy más, az iparágba belépő, feltörekvő játékfejlesztők is potenciálisan a munkájuk elismerése nélkül maradnak.

Utolsó tweetjében felszólítja a többi játékfejlesztő stúdiót, hogy mindenkit írjanak jóvá, aki részt vett a projektben. Ugyanis „csak így van értelme”. Ez más rajongók és fejlesztők támogatását is kivívta. Sean LaValle-t, a Sony Santa Monica vezető audiódizájnere megkérdezte, nem lehetne-e Maót mégis felvenni a játék kreditjei közé.

Az, hogy egyes játékfejlesztők nem kapnak elismerést, mert nem felelnek meg egy bizonyos kritériumnak, széles körben elterjedt probléma az iparágban. Sok rajongó is felháborodott Mao kizárása miatt. Úgy gondolták, hogy az end creditet egy javítással frissíteni lehetne, hogy minden fejlesztőt elismerjenek. Sokan kifejezték együttérzésüket Maóval, és felszólították a Sony Santa Monicát, hogy cselekedjen helyesen, és írja jóvá a csapat azon tagjait, akik segítettek a játék különlegessé tételében.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu