NetherRealm Studios: Ed Boon kimondta a nyilvánvalót!

50-50% eséllyel ki tudjuk találni, hogy a NetherRealm következő játéka melyik lehet.

 

A Warner alá tartozó stúdió az utóbbi egy évtizedben kizárólag két IP-n dolgozott. Az egyik tősgyökeres alkotásuk, ugyanis a Mortal Kombat többnyire az ő agyszüleményük volt (a játék egyik alkotója, Ed Boon ma is a stúdiónál dolgozik kreatív igazgatóként), a másik IP pedig többnyire a DC képregényekből emelte át a karaktereket, aminek eredménye a két Injustice volt. Tehát a stúdió kizárólag verekedős játékokon dolgozik, de ez nem baj (pl. a Gran Turismo kapcsán híres Polyphony Digital többnyire csak autós játékokat készített, kivéve a PS1-exkluzív, és nagyon elhanyagolt Omega Boostot, ami egy rail shooter volt).

Boon kapott egy kérdést, hogy tudna-e valami tippet mondani arra, hogy mi lesz a NetherRealm Studios következő játéka. Erre egy nagyon rövid, de annál lényegre törőbb választ írt: „I3 vagy MK12”. Azaz vagy az Injustice 3, vagy a Mortal Kombat 12 lesz a stúdió következő játéka, igaz, előbbiről korábban hallottunk olyan pletykákat, hogy az Injustice veszélyben forog, mert azt hallottuk, hogy a Warner Bros. Discovery, a Warner Media és a Discovery fúziójával létrejött konglomerátum talán eladhatja a NetherRealmot. Ez nagy eséllyel nem fog bekövetkezni.

Boon korábban már kimondta, hogy bár ott lesz a decemberi The Game Awards 2022-n, nem fogja a stúdiót bejelentés formájában képviselni. Korábban, a Mortal Kombat 30. évfordulója kapcsán is várhattunk volna egy bejelentést, de végül ez sem történt meg. Ezekből pedig az következik, hogy a NetherRealm következő projektje nem lesz egyhamar bejelentve, de a stúdió történetét figyelembe véve az Injustice 3-ra tippelhetnénk (a két IP között ugrált az utóbbi évtizedben a csapat).

Persze ekörül is vannak aggályok: olyan pletykák is felröppentek, hogy a Mortal Kombat 12-re kell koncentrálnia a NetherRealmnak, ugyanis a franchise sokkal jobb teljesítményt mutatott fel mint az Injustice, de persze ez sem hivatalos…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu