Street Fighter 6: DC és/vagy Marvel crossoverre is számíthatunk?! [VIDEO]

A Street Fighter 6 fejlesztői kijelentették, hogy szívesen csinálnának egy crossovert a verekedős játékszéria és a DC vagy Marvel Comics hősei között.

 

 

A hamarosan megjelenő verekedős játék, a Street Fighter 6 fejlesztői érdekes megjegyzést tettek nemrég. Nyilatkozatuk szerint szívesen csinálnának egy crossovert a verekedős játék-sorozat és a Marvel vagy a DC Comics szuperhősei között. Ha a legjobb verekedős játékokról van szó, a Capcom koronaékszere, a Street Fighter sokak számára a lista élén áll. A jövőre megjelenő hatodik fővonalbeli rész miatt a rajongók már nagyon várják, hogy mi vár a szériára. A játék gyorsan a 2023-as év egyik legjobban várt megjelenése lett. A Capcom friss élményként marketingeli a játékot, a Game Informer pedig számos újdonságot árult el a rajongóknak.

Ezek közé tartozik az új, egyszerűsített irányítási séma bemutatása a játékban, valamint a bejelentés, miszerint a Capcom és az Udon Entertainment egy sor Street Fighter 6 képregényt készít, amelyek kapcsolódnak a játék cselekményéhez.

A Game Informer nemrég egy villáminterjút is készített a fejlesztőcsapat két kulcsemberével. Takayuki Nakayama rendező és Shuhei Matsumoto tempósan válaszolgattak különböző kérdésekre.

A kérdések között volt olyan is, ami nevetésre késztette a fejlesztőket. Többek között az is, hogy melyik sorozattal látnák szívesen a jövőben a Street Fighter crossoverét. Nakayama kijelentette, hogy nagy rajongója a DC Comicsnak, mondván, hogy ez egy fantasztikus lehetőség lenne. Megjegyzi, hogy szívesen együttműködne a DC és a Marvel Comics-szal is. Matsumoto pedig hozzátette, hogy a lehetőség „nagyon szórakoztató” lenne. Mindketten megjegyzik azonban, hogy ezt nem egyszerű összehozni, és válaszuk végén nevetnek is ezen.

Mivel a DC Comics karakterek jogait a Warner Bros. birtokolja, és a Netherrealm Studios a DC Comics Injustice Fighting játék fejlesztője, ez vezetett a Street Fighter és a Mortal Kombat közötti lehetséges crossoverre vonatkozó kérdéshez.

Nakayama megjegyzi, hogy ez „nagyon király” lenne. Aztán rögtön hozzátette, hogy kellemetlen lenne végignézni, ahogy a sorozat bizonyos karaktereinek leesik a feje. Matsumoto pedig annyit tett hozzá, hogy talán nem lenne baj, ha ez a véres akció inkább a képernyőn kívül történne.

A gyors interjú vége felé megkérdezték őket arról, hogy a Marvel Comics szereplői közül melyik karakter illene a legjobban a Street Fighter 6 sorába. Nakayama azt mondta, hogy szívesen beletenné Killmongert a játékba. Bár a Capcomtól nem idegenek a crossoverek, az ilyen konkrét team-upok megvalósítása csodának számítana. Főleg, mert manapság sokkal nehezebb megszerezni a szükséges jóváhagyást a jogtulajdonosoktól, mint korábban. Mégis, a csillagok szerencsés együttállása esetén sok rajongó örülne, ha néhány Marvel vagy DC vendégszereplőt láthatna a készülő játékban.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu