A The Game Awardsra készül a Star Wars Jedi: Survivor?

Logikusnak tűnik, amit állítólag az Electronic Arts és a Respawn Entertainment tervez a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásával.

 

A Respawn játéka nagy siker volt: miközben az Electronic Arts szinte két marokkal tukmálja az évenként megjelenő sportjátékaiba az Ultimate Team néven futó mikrotranzakciós lehúzását, megpróbál itt-ott az élő szolgáltatásos (live service) modellel is (és, ahogy a Square Enix, úgy ők sem járnak sikerrel; lásd az Anthem esetét). Ezzel ment szembe a Titanfall és az Apex Legends kapcsán ismerhető stúdió, amikor DLC-mentes, egyjátékos játékot készített a Star Wars-licenszből, és már hivatalos, hogy ennek folytatása is nemsokára megjelenhet.

Két bennfentes is beszélt a Star Wars Jedi: Survivorről. Egyrészt Tom Henderson írta, hogy szerinte a The Game Awardson egy, a műsor kezdete után kb. fél órával látható új trailer mellett a megjelenési dátumot is megismerhetjük, és talán a hazánkban helyesen el nem terjedt előrendelések is elindulhatnak akkor. Jeff Grubb pedig a Twitterhez hasonló közösségi oldalon, a Hive-on szintén azt írta, hogy az év utolsó nagy videojátékos rendezvényén számíthatunk a Star Wars IP-re, amin már nem csak az Electronic Arts dolgozik kizárólagosan.

Teljesen célszerű is lenne, ha az Electronic Arts itt erősítené meg a játék napra pontos megjelenési dátumát, hiszen ezt mg nem tudjuk. A pletykák szerint 2023 elején fog megjelenni, de már március is felröppent lehetséges időszakként. Ezzel a Star Wars Jedi: Survivor beférne a jelenlegi üzleti évbe (ami március végével fejeződik majd be), és nem lenne túlzottan közel a január végén érkező Dead Space Remake-hez (amin a Motive dolgozik, és hivatalos, hogy utána egy Vasember-játékon dolgozik a stúdió).

A Star Wars Jedi: Survivor hivatalosan valamikor 2023-ban fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re. Amit pedig Grubb és Henderson állít, az nem hivatalos, de érthető, hogy miért vélekednek így (és Henderson információja a műsorrendet is megemlítette…).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu