Nem kapott elismerést a God of War: Ragnarök egyik gyakornoka? [VIDEO]

Szerinte a Sony Santa Monica Studio nem ismerte kellően el a munkáját, mert nem látható az illető neve a stáblistában…

 

A videojátékoknak hatalmas része a zene (mert igenis így is lehet maradandót alkotni… elég Uematsu Nobuóra gondolni a Final Fantasy esetében), de valahogy a játékiparnak ezzel is problémái adódtak. Elég csak Mick Gordon esetére gondolni a DOOM Eternallal (és ezt a Bethesda elutasította…), de a Sony esetében is történt egy kisebb bökkenő: a God of War: Ragnarök soundtrackjén egy gyakornok, Jessica Mao is dolgozott, de nem láthatjuk a nevét a stáblistában!

„Annyira örülök, hogy ennyi embernek tetszik a God of War Ragnarök! Én a Freya üldözési jeleneten és a Thor elleni harc zenéjének szerkesztésén/hangszerelésén/kivitelezésén dolgoztam. Szeretnék egy gyors elismerést adni az utóbbinak, mert az egy szórakoztató gyakorlat volt a zenei hangszerelésben. Az eredeti verzió túlságosan ki volt hangszerelve, és le kellett tompítani, hogy a későbbi fázisokban legyen hely a növekedéshez. Az eredeti elemek különböző kombinációit felhasználva készítettem újakat olyan módon, ahogyan úgy éreztem, hogy zeneileg a legjobban működjön.

Arra az elemre vagyok legbüszkébb, amelyikből eltávolítottam az összes hangszert, és csak az ütőhangszereket és az éneket hagytam meg. Sajnos a nevem nem szerepel a stáblistán, és úgy tűnik, nem lehet hozzáadni egy patch-frissítésben. Azt mondták nekem, hogy a stáblistában való felbukkanásomhoz a játékhoz való hozzájárulásomnak meg kell felelnie bizonyos „minimális kritériumoknak”. Még mindig nem tudom, mi lehet ez a kritérium. Hihetetlenül kiábrándító és elkeserítő volt számomra, hogy ezt megtudtam, és nem szeretném, ha bárki más is átélné ezt. Játékfejlesztők, kérem, hogy MINDENKI, aki részt vesz egy játék fejlesztésében, kapjon elismerést. Ennek csak így van értelme. Legyen szép napotok!”, írta Mao a Twitteren.

Még nem tudjuk, hogy ennek a történetnek mi lesz a folytatása, de Mao több videóban is megmutatta, hogy mire is gondolt a PlayStation 5-re és PlayStation 4-re elérhető játékban.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu