Hogwarts Legacy: kiderült, hogy ki tanítja majd a sötét varázslatok kivédését!

A hamarosan megjelenő Hogwarts Legacy videójátékban a játékosok egy frissen leleplezett karakterrel vehetnek részt a sötét varázslatok kivédése órákon.

 

 

A Hogwarts Legacy megerősítette, hogy a sötét varázslatok kivédésének professzora egy bizonyos Dinah Hecat lesz. A várva várt akció-RPG lehetőséget ad a Harry Potter-rajongóknak, hogy kiélhessék Roxfort-fantáziájukat. Saját, személyre szabott boszorkányként vagy varázslóként vehetnek majd részt különböző órákon. A Harry Potter-könyvek és -filmek főbb kurzusai a Hogwarts Legacyban is képviseltetik magukat, beleértve a sötét varázslatok kivédését is.

A rajongóknak már nem kell tovább töprengeniük: a Hogwarts Legacyban a sötét varázslatok kivédésének professzora egy idősebb nő lesz, akit Dinah Hecatnek hívnak.

Az életrajza szerint Hecat egész életében a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozott. A Roxfortban csak nyugdíjasként vállalt munkát. Állítólag „gyakorlatias” módszerrel tanít, de egyébként nem világos, hogy milyen lesz a személyisége. (Talán még az is kiderül róla, hogy ex-auror…)

Mint tudjuk, a Roxfortban gyakran cserélődtek a sötét varázslatok kivédése-tanárok. Jellemzően fontos szerepet játszanak egy-egy Harry Potter-könyv történetében. Ugyanakkor nem világos, hogy Hecat olyan fontos lesz-e, mint a Harry Potter-rajongók által a könyvekből és a filmekből ismert professzorok.

A szigorú, de rokonszenves Hecat professzor meglehetősen komolyan veszi a tanítási feladatait.

Miután sikeres karriert futott be a Mágiaügyi Minisztériumban – amelynek során a pletykák szerint a Rejtélyügyi Főosztályon is eltöltött egy kis időt -, visszavonult, hogy a Roxfortban tanítson.

Bár örül, hogy a Roxfortban lehet, egyesek szerint gyakorlatias tanítási módszere kielégíti veleszületett tettvágyát.

Ahhoz, hogy többet tudjunk meg Hecat professzorról és arról, hogy milyen szerepet játszhat a játék átfogó történetében, a rajongóknak meg kell várniuk, hogy magunk is kipróbálhassuk. Szerencsére a Hogwarts Legacy megjelenési dátuma több évnyi várakozás után lezárult, a rajongók hamarosan maguk is felfedezhetik Roxfortot. Február 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, és a Switch verzió is fejlesztés alatt áll.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu