Kínai játékokat karolt fel a Sony Interactive Entertainment [VIDEO]

A China Hero Project keretein belül a Lost Soul Aside-ot és a Convallariát is a Sony Interactive Entertainment fogja kiadni világszrte.

 

A Lost Soul Aside első előzetese 2016-ban jelent meg, és rögtön felkeltette a játékosok és a játékipar figyelmét. A játékot eredetileg Yang Bing független producer egyedül fejlesztette, a Sony Interactive Entertainment pedig még 2016 októberében meghívta a China Hero Projectbe. A Sony Interactive Entertainment és játékipari partnerei teljes támogatásával Yang Bing 2017 januárjában megalapította az Ultizero Games-t, és mára egy több mint 40 fős érett fejlesztőcsapattal rendelkezik.

A Lost Soul Aside egy fantasy világban játszódik, ahol a sci-fi, a kardok és a szuperképességek egymás mellett léteznek. Ez egy akció-RPG, amely Kazer történetét meséli el, miután véletlenül egyesül az Arena szimbiontával. A harc áll a középpontjában: gazdag és jutalmazó harcrendszerrel rendelkezik, amely rugalmasságot ad a játékosnak, hogy játékstílusát és fegyverválasztását az adott csatához igazítsa. A játék nagyon jó fogadtatásban részesült: többek között elnyerte az Epic Games legjobban várt játék díját és a Dev Grantet (pénzt kapott a fejlesztésre), valamint Kínában is nagy helyi elismerést kapott, ami megerősítette pozícióját, mint az egyik legjobban várt cím, amely egy kínai fejlesztőtől származik.

A Convallarián a Loong Force dolgozik, és ez a China Hero Project kulcsfontosságú játékprojektje egy többjátékos online lövöldözős akciójátékként. A csapatmunkát és a taktikát helyezi a játékmenet középpontjába. A PvP-t és a PvE-t ötvöző játékban a játékosok egy olyan egyedülálló világba utaznak, amelyben a sci-fi és a fantasy összefonódik, miközben rég elfeledett múlt távoli emlékeit próbálják rekonstruálni. A fegyverek és harci stílusok változatos gyűjteményét felhasználva nagy bossokat lehet legyőzni. A harciasabb játékosok akár 100 harcostársukkal is összecsaphatnak, miközben küldetéseket teljesítenek és nyersanyagokat szereznek egy nyíltan ellenséges játékvilágban.

A Loong Force, a Convallaria fejlesztőcsapata egy játékos művészeti stílust, a nagy sebességű csatákat és a mély, gazdag világot ötvözte, hogy a saját elképzelésük szerint alakítsák a lövöldözős akciójátékok műfaját, és olyan játékélményt nyújtsanak, amely miatt a játékosok visszatérnének hozzá. A 2016-ban alapított cég alapcsapata az iparág jól ismert játékfejlesztő cégeiből származik több mint tízéves játékfejlesztési tapasztalattal. Az illetők számos nemzetközileg elismert AAA játékon dolgoztak.

A Lost Soul Aside és a Convallaria is PlayStation 5-re és PlayStation 4-re készül.

Forrás: Gematsu, Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu