Mivel játszik Rian Johnson? Az utolsó Jedik és a Tőrbe ejtve rendezője mesélt!

MOZI HÍREK – Most, hogy a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma mindjárt a mozikba kerül, Rian Johnson elárulta, milyen játékokkal foglalkozott az elmúlt hónapokban.

 

 

A híres filmrendező, Rian Johnson elmesélte, milyen videójátékokat próbált ki mostanában. Kiderült többek között, hogy éppen a God of War: Ragnaröknek készül nekigyürkőzni. A Csillagok Háborúja: Az utolsó Jedik és a Tőrbe ejtve című filmekből ismert Johnson megítélése ugyan elég vegyes, de úgy tűnik, elég nagy gamer a fickó.

Egyesek őt tartják felelősnek azért, hogy olyan irányba vitte a Csillagok Háborúját, ami tiszteletlennek tűnik az előtte lévő filmekkel szemben, míg mások dicsérik, amiért megpróbált kitörni a (szerintük) elcsépelt Star Wars-formulából.

Az IGN friss interjúja szerint Johnson izgatottan várja, hogy végre beleássa magát az új God of War játékba. Habár a Ragnarököt még nem volt alkalma játszani, a Grand Theft Auto játékok lelkes rajongója. A Breaking Bad „Ozymandias” rendezője az elmúlt hónapokat a Grand Theft Auto 5 újrajátszásával töltötte. A Legend of Zelda: Breath of the Wild fináléjához is közeledik.

Az, hogy Rian Johnson videójáték-rajongó, annyira nem lep meg senkit. Aligha ő az egyetlen ember Hollywoodban, aki manapság játékhobbit űz. Hiszen például a híresen kocka Henry Cavill és Millie Bobbie Brown is hatalmas videójáték-rajongók. Sőt, ha hinni lehet a pletykáknak, Cavill legalábbis részben ezért hagyta ott a Netflix The Witcher-sorozatát. Állítólag nehezen viselte, hogy a The Witcher forrásanyagával – a könyvekkel és a játékokkal egyaránt – nem bánt kellő tisztelettel az írócsapat.

Johnson nincs egyedül az érdeklődésével a God of War: Ragnarök iránt – a Santa Monica Studios fejlesztői egy igazi kasszasikert tettek le az asztalra.

A Kratos és fia, Atreus iránti rajongás még sosem volt ilyen széles körű. Hiszen a Ragnarök könnyedén megdönti a PlayStation Store rekordjait. Mind Az üveghagyma, mind a God of War: Ragnarök folytatása készül, és bár Johnson és a Santa Monica Studios ma is méltán élvezi az elismerést, a jövő is hasonlóan izgalmasnak tűnik.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu