Menu

Az EA nem győz bocsánatot kérni a “turmixagyú” megjegyzése miatt

Nem igazán tett jót az EA megítélésének, hogy “turmixagyúnak” titulálta az egyik kommentelőjét Twitteren…

 

 

Az EA-féle Need For Speed hivatalos Twitter-fiókja igencsak elszégyellte magát. Miután megsértett egy rajongót, aki kritizálta a készülő Need For Speed: Unboundot, a fiók hivatalos bocsánatkérést tett közzé. Megígérték, hogy jobbak lesznek, ami feltehetően azt jelenti, hogy soha többé nem fogják senki szellemi állapotát a tejturmixéhoz hasonlítani.

A bocsánatkérésre okot adó szóváltásra múlt hétfőn került sor, miután egy rajongó panaszkodott a Need For Speed: Unbound egyik ajánlatára, amely 3 napos korai hozzáférést biztosított a játékhoz azoknak, akik előrendelték azt.

Az NFS Twitter-fiókja nem éppen illendő módon reagált, és azt mondta a rajongónak, hogy “sírj emiatt tesó, vagy vedd meg a normál áron”, mielőtt végül kijelentette, hogy “nem olvasom az egészet, sajnálom, hogy ez történt veled, vagy gratulálok”.

Jellemző, hogy ezek a tweetek már csak screenshotok formájában léteznek. Valamikor a vita és a bocsánatkérés között ugyanis az NFS-fiók sértő bejegyzéseit törölték. Valószínűleg így volt a legjobb, de mivel ez az internet, az emberek szinte azonnal készítettek biztonsági mentéseket, amint a tweetek megjelentek.

Nem tudni, hogy az NFS Twitter-oldalának üzemeltetője azt gondolta-e, hogy szerethetően pimasz, vagy csak megelégelte a rajongói panaszok kiszolgálását, és úgy döntött, hogy dicsőségesen távozik.

Akárhogy is, nehéz elképzelni, hogy egy elégedetlen potenciális vásárlót arra buzdítani, hogy “sírjál, tesó”, díjnyertes ügyfélszolgálati stratégia lehet.

A Need For Speed: Unbound jövő héten jelenik meg a Steamen. Továbbá az EA App-on (Origin) és az Epic Games Store-on. Az eddig látott játékmenetben rendben van. Igaz, a kezelés egy kicsit arcade-jellegű, ami nem tetszhet az autóversenyzés puristáinak. A stlizált, kicsit rajzfilmszerű megjelenés kisebb gond. Ugyanis kikapcsolhatod a csillogó effekteket, ha a stílus túlságosan “animés” lenne számodra.

Forrás: Twitter

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu