„Kilátástalan” a Marvel’s Avengers jövője? [VIDEO]

Nem lenne hatalmas meglepetés, ha néhány hónapon belül a Square Enix közölné, hogy ennek az élő szolgáltatásos (live service) játéknak is befellegzett, hiszen ebben már van tapasztalata a japán kiadónak (elegendő két szót mondanunk: Babylon’s Fall).

 

A Marvel’s Avengers jövője nem tűnik valami fényesnek. Ezt egy, a játék közösségéből származó személy, Miller állítja. Ő pedig nem egy véletlen illető, mert korábban a játék DLC-ivel, frissítéseivel és skinjeivel kapcsolatban szinte betűre pontosan szivárogtatott, és emiatt az IGN, az Eurogamer és a Forbes is felkapta, úgyhogy a külföldi sajtó komolyan vette, amit mondott. Most viszont egy podcast vendégeként beszélt arról, hogy a már nem a Square Enixhez tartozó Crystal Dynamics játékának jövője borús (úgy látja, hogy két éven belül ez a játék is a földre rogy), és nem véletlenül.

Azért volt egy kicsit optimista kommentje is She-Hulkkal kapcsolatban, ugyanis őt már régóta pletykálják, és egyszer el is fog jutni a Marvel’s Avengersbe. (Mondjuk az ő helyzete nem annyira nevetséges mint Pókemberé volt: őt már a játék megjelenése előtt bejelentették PlayStation-exkluzív karakterként, majd hosszú hónapokat váratták a közösséget, míg megjelent…)

Miller a lent beágyazott The Lunch Table podcasten kapott egy kérdést: lesznek-e tömegesen új játékosai a Marvel’s Avengersnek? „Meg kell mondanom, nem vagyok benne biztos, hogy valaha is fogunk [ilyesmit látni]… Csak ennyit tudok mondani. Az elmúlt hetekben olyan beszélgetésekben volt részem, amelyek elég borús képet festenek a jövőről… Néhány hónapja azt mondtam, hogy nem hiszem, hogy eljutunk a 4.0 frissítésig. Tényleg nem látom. Úgy értem, az több mint egy év múlva lesz. Még mindig hátra vannak a 3.0-s frissítések, amin át kell esnünk,” nyilatkozta Miller.

She-Hulkról azt mondta, hogy a Fekete Párduc után (a War for Wakanda frissítéssel augusztusban jelent meg) ő lenne a következő karakter. Krizia Bajos, a szinkronhang már több dolgot is rögzített a karakternek, de a stáb változásai miatt lehet, hogy el lett halasztva a jobb multiplayer, továbbá Jade Foster érdekében. Miller szerint amint az Embracer Group költségvetést és embereket is biztosít egy teljesen eredeti karakterhez, be fog következni az ő megjelenése is.

Csakhogy nemrég a játék vezető tervezője elvesztette a stúdió szóvivői posztját, mert megosztó tweetjei voltak. Ezek után ki tudja, mi lesz a Marvel’s Avengers sorsa.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu