Kiszivárgott a Need For Speed Unbound játékmenete [VIDEO]

Hiába van az új Need For Speed megjelenése mindössze néhány napra, ennek ellenére is szivárgás áldozata lett a Criterion új játéka, ami korábban is megjelenhetett volna, ha az Electronic Arts nem állította volna rá őket is a Battlefield 2042 fejlesztésére.

 

Valaki elintézte, hogy a játék megjelenése előtt (sőt, a három nappal korábbi, a Palace, azaz deluxe editiont érintő megjelenés előtt is) lehetősége legyen rögzíteni a játékból, ami azt jelenti, hogy nagy eséllyel egy bolti, lemezes példányt szerzett be, amin értelemszerűen nincsen ott az első napi patch, mert manapság már az a trend, hogy minden nagyobb AAA játékot azzal kell kezdenünk, hogy egy masszív frissítést letöltünk mellé.

A Need For Speed Unboundból így tizenkilenc percnyi játékmenet szivárgott ki a YouTube-ra, és nem kizárt, hogy az Electronic Arts, a kiadó rövid úton el fogja távolíttatni a Google videómegosztójáról, de hiába teszik ezt, ugyanis mi szépen letöltöttük a két felvételt, így sok szerencsét a merevlemezünkről való eltávolításhoz (pláne úgy, hogy egy több mint nyolc éves, azóta nem fejlesztett PC-n tároljuk a videókat). A játékon tehát a Criterion Games dolgozott, ugyanis a Ghost Games (akik a 2013-as Need For Speed: Rivalsszal léptek be a fejlesztésbe) vissza lett fokozva egy kisegítő stúdióvá, és a nevüket is elvesztették a folyamat során (visszaváltottak az eredeti nevükre: EA Gothenburg).

A képminőség nem a legjobb, ugyanis a 15 perces videót 720p-ben, a rövidebbet pedig 1080p-ben láthatjuk, és egyik esetben sem 60 FPS-nek tűnik a frame rate. Ettől függetlenül is szokatlanul visszafogott a játék körüli marketing. Bár több éve már, hogy bejelentették a projekt létezését, mindössze október 6-án ejtették meg a Need For Speed Unbound bejelentését, több hónapon át történő pletykálás után.

A Need For Speed Unbound december 2-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re, a Palace Edition (illetve az EA Play Pro előfizetői) pedig november 29-étől játszhatják. És ha a YouTube letörli a két videót, így jártak: itt () és itt () letölthetőek.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu