Assassin’s Creed Valhalla: The Last Chapter: új infókat osztott meg az Ubisoft!

Az Ubisoft újabb bepillantást enged az Assassin’s Creed Valhalla című akció-RPG utolsó DLC-jébe, a The Last Chapterbe.

 

 

Hétfőn egy új screenshot kíséretében posztolt az Ubisoft az Assassin’s Creed Valhalla utolsó DLC-jéről, a The Last Chapterről. A játékbeli képen az alapjátékból származó emléktöredékek visszatérése látható. Az Ubisoft pedig megerősítette, hogy a közelgő DLC nagy része ezen emlékdarabok összegyűjtéséről fog szólni. Célunk, hogy kiderítsük Eivor történetének valódi befejezését.

Az Assassin’s Creed Valhalla a 2020-as év végi megjelenése óta meglehetősen rendszeresen új tartalmakkal bővül.

A The Last Chapter a játék hatalmas DLC-kínálatát egészíti ki, amely legutóbb az év elején a The Dawn of Ragnarok-kal bővült. A korábbi bővítésekkel ellentétben azonban a The Last Chapter egy sokkal kötöttebb élmény lesz. Ráadásul a Ubisoft az Assassin’s Creed Valhalla 1.62-es frissítésének részeként ingyenesen adja hozzá. A patch december 6-án jelenik meg.

A The Last Chapter frissen megosztott képernyőképén látható világító tárgy egyike annak az öt memóriatöredéknek, amelyet a DLC hozzáad a játékhoz. Mindegyik felfedezése és szinkronizálása „új perspektívákat” biztosít majd a játékosoknak Eivor történetéhez. A DLC egyéb narratív részletei egyelőre szűkszavúak. Ám a fejlesztők nemrég elárulták, hogy a The Last Chapterben újra megvizsgálják Eivor és Havi kapcsolatát.

Mivel a Ubisoft ismét az emléktöredékeket fogja narratív keretként használni, a közelgő bővítmény látszólag némi hasonlóságot fog mutatni az Assassin’s Creed 2-vel, amely a hosszú ideje futó franchise egyik legáltalánosabban kedvelt részében.

Míg azonban az AC2 meglehetősen jól sikerült befejezéssel zárult, a Valhalla utolsó fejezete ijesztő feladat elé állítja az Ubisoftot. Egyes rajongók szerint a fejlesztőknek még sok dolguk van, hogy kielégítő befejezést adjanak az Eivornak.

Ha már a hosszú ellenőrzőlistáknál tartunk, a The Last Chapter elérése sem lesz egyszerű. A DLC meglehetősen sok előfeltételhez kötött, amelyek teljesítése valószínűleg több mint száz órát vesz igénybe. Míg a legutóbbi három fővonalbeli játék nagyrészt egy olyan demográfiai réteget célzott meg, amely általában fogékony a nagy mennyiségű tartalomra, a Ubisoft döntése, hogy az RPG-rajongóknak kedveskedik, elidegenítette a sorozat törzsközönségének egy részét. Kérdés, hogy az Assassin’s Creed Mirage-nak sikerül-e mindkét csoportot megszólítania.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu