Az Infinity Ward saját kampányt szentelhet az egyik népszerű Modern Warfare-karakternek?!

Egy, megbízható Call of Duty-kiszivárogtatásokkal már bizonyított forrás szerint az Infinity Ward egy Ghost-fókuszú kampányon dolgozik.

 

 

A Call of Duty franchise ikonikus és rejtélyes Ghostjának rajongói hamarosan többet megtudhatnak a brit SAS elit kommandósáról. Ugyanis egy új kiszivárgás szerint az Infinity Ward egy Ghostra koncentráló kampányon dolgozhat. A félelmetes operátor a franchise több bejegyzésében is feltűnt már. Többek között többjátékos skinként jelent meg az alulértékelt Call of Duty: Ghostsban. A Call of Duty-sorozat talán egyik legfelismerhetőbb karakterévé vált.

Simon „Ghost” Riley karaktere először a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2-ben tűnt fel NPC-ként, és a Call of Duty játékosok körében hamar népszerűvé vált a védjegyének számító, koponya alakú maszkjának és a harcban tanúsított kemény hozzáállásának köszönhetően.

A sorozat rajongóinak körében annak ellenére nagy sikert aratott, hogy a Modern Warfare 2 végén megölték. Ghost a franchise több darabjában is feltűnt, sőt a Call of Duty: Heroes című mobiljátékban is játszható karakter volt. A játékosok érdeklődése a halálos és hatékony operátor iránt e hónap elején új magasságokba emelkedett, amikor egy kiszivárgás felfedte Ghost arcát.

A WhatIfGaming oldalán megjelent új történetben Ralph Valve író, aki híres a pontos Call of Duty-szivárgások felfedéséről, azt állította, hogy az Infinity Ward egy Ghost-fókuszú kampányon dolgozhat. Valve azt állítja, hogy az IW egyik munkatársa elmondta neki, hogy az ottani fejlesztők megkeresték a Ghost színészét, Samuel Roukint egy olyan javaslattal, hogy „fejlesszék a karakterét a dobozos kiadáson túl”. Ezek a beszélgetések, ha megtörténtek, nem szolgálnak végleges bizonyítékként. Ugyanakkor utalhatnak rá, hogy egy Ghost-fókuszú játék van készülőben. Mindenképpen sejtetik, hogy nem utoljára láttuk az ikonikus operátort.

Az állítólagos kiszivárgás megvitatása során a Valve tisztázza, hogy még mindig nem világos, milyen formában, ha egyáltalán, készülne egy Ghost spin-off.

Az Infinity Wardnál állítólag egy új, „teljes prémium kiadású” Call of Duty: Modern Warfare II kiegészítő van készülőben. Ez várhatóan valamikor 2023-ban jelenik meg. Lehetséges, hogy Ghost központi szerepet kaphat a történetében. Ghost szerepeltetése a jövőbeli DLC egyik főszereplőjeként illeszkedne a történetben említett másik kiszivárgott információhoz. Eszerint a 2023-as bővítmény a sorozat néhány ikonikus karakterét veszi majd közelebbről szemügyre.

A megfélemlítő koponya maszkja a Call of Duty ikonográfiájának egyik legfelismerhetőbb darabja lett. Nem meglepő, hogy az Infinity Ward talán végre Ghostot is a középpontba szeretné helyezni.

Forrás: WhatIfGaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu