Ingyenes frissítést kapott a Gotham Knights, két új co-op mód érkezett [VIDEO]

A Heroic Assault és a Showdown is elérhető a Warner Bros. Games Montréal játékában.

 

A Heroic Assault egy online kooperatív mód, amelyben a játékosok négyfős csapatba tömörülve Gotham City mélyére merészkedhetnek, hogy szembenézzenek az ellenséggel, és harminc akciódús emeleten keresztül teljesítsék a kihívásokat. Amint az egy nemrég bemutatott trailerben látható volt, ebben a módban egy új fenyegetés jelenik meg, aki a káosz forrása. Ő a rendkívül fejlett idegen életforma, Starro, a Hódító, valamint a félelmetes, félig ember, félig denevér hibrid Man-Bat, aki Starro irányítása alatt áll.

A Showdown egy kétjátékos online kooperatív mód, amelyben a játékosok a játék fő DC szupergonoszainak felturbózott változataival, köztük Mr. Freeze-zel, Harley Quinnel, Clayface-szel és Talia al Ghullal szállhatnak szembe (mindenki nevét a korrektség jegyében angolul hagytuk). A Showdown módban a bossok legyőzésével a játékosok új legendás felszerelési tervrajzokat, valamint egyedi öltözék- és Batcycle-színváltozatokat kapnak minden legyőzött ellenségért.

A Heroic Assault és a Showdown önálló online kooperatív módok, amelyek ingyenes frissítésként érhetők el minden Gotham Knights-tulajdonos számára. A Heroic Assault mód akkor válik elérhetővé, amikor a fsztori módban elérjük a 05-ös ügyet, míg a Showdown mód pedig akkor nyílik meg, ha a játékosok minden főgonosz ügyében legyőzték az illetőt, így a Showdownhoz érdemes először végigjátszani a Gotham Knightsot, míg a Heroic Assault esetében ez nem kötelező.

A Heroic Assault még külön videót is kapott (amit lent beágyaztunk), továbbá néhány kép is érkezett az ingyenes frissítésből, így ez nincsen holmi season pass mögött, és nem kell külön fizetni a két játékmódért, ami manapság felettébb ritkaságnak nevezhető, mert a legtöbb esetben a kiadó tartja a markát az ilyen mértékű frissítésért. Ebből tanulhatna a többi kiadó is (főképp az Activision Blizzard, a Ubisoft, az Electronic Arts, vagy a Square Enix).

A Gotham Knights már elérhető PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam, Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu