PlayStation Store akció: több mint ezer(!) játék érhető el kedvezményes áron!

Az év végi kiárusításon a legjobb PlayStation-játékokat szerezheted be meredek kedvezményekkel.

 

 

A PlayStation Store két hatalmas év végi kiárusítással több száz AAA és indie játékot kínál most kedvezményesen PS4-re és 5-re. A listán rengeteg népszerű játék szerepel, köztük néhány 2022-es cím is. Eközben a PlayStation Indies sale rengeteg gyöngyszemet tartalmaz a legkülönbözőbb műfajokban olcsón. Mindkét akció december 21-ig tart. A legkelendőbb címek közül néhány új és régi játékot akár 80%-os kedvezménnyel kínálnak.

Az akciók több mint 1000 terméket tartalmaznak, így nem tudjuk felsorolni az összes kedvezményt, de van néhány csábító ajánlat, például a Resident Evil 2 Remake 10 dollárért (normál esetben 40 dollárért); vagy a Dragon Ball FighterZ 9 dollárért (60 dollárról leárazva).

Olyan játékok prémium verzióit is elcsípheted, mint a Yakuza: Like A Dragon Legendary Hero Edition 31,49 dollárért (90 dollárról lefelé), Far Cry 5: Game of the Year Edition 48 dollárért (normál esetben 120 dollár), vagy Doom Eternal: Deluxe Edition 17,49 dollárért (normál esetben 70 dollárért).

Néhány nemrég megjelent cím is akciós, mint a Gotham Knights és a Sonic Frontiers. Továbbá többjátékos csomagok, mint az a Star Wars Triple Pack, amely tartalmazza a Jedi: Fallen Order, Star Wars Squadrons és Battlefront II: Celebration Edition játékokat, 22,49 dollárért (90 dollárról leértékelve). Vagy az Assassin’s Creed Mythology Pack az Assassin’s Creed Origins, Assassin’s Creed Odyssey és Assassin’s Creed Valhalla játékokkal összesen 48 dollárért (normál esetben 160 dollárért). És akkor még nem is beszéltünk az összes kedvezményes DLC-ről és szezonbérletről olyan játékokhoz, mint a Dead by Daylight, Mortal Kombat 11, Guilty Gear Strive és még sok más. Egyes esetekben a PS Plus-tagok további kedvezményt kaphatnak ezekből az akciós árakból.

Ami az indie-kedvezményeket illeti, a Death’s Door 10 dollárért (normál esetben 20 dollárért), az Outlast 2 mindössze 3 dollárért (normál esetben 30 dollárért), az Inside pedig 5 dollárért (normál esetben 20 dollárról) kapható.

Ha érdekel a teljes lista, a lenti linken megtalálhatod. Mindenképpen nézz be a PlayStation Store-ba, hogy átböngészhesd a következő hetekben leárazott több száz másik terméket is!

Forrás: PS Store

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu