Micsoda szerda: a Wednesday nézettsége lehagyta a Stranger Things-et a Netflixen!

MOZI HÍREK – A Stranger Things 4. évad rekordja, mint a Netflix legnézettebb sorozata egy hét alatt megdőlt, mivel a Wednesday elképesztő nyitó nézettséget produkált!

 

 

A Netflixnek lehet, hogy az elmúlt évben meg kellett ugrania néhány pénzügyi akadályt. Ám ha a produkcióiról van szó, úgy tűnik, a streamer képtelen megállni, hogy ne termeljen hatalmas sikereket. Az év elején a Stranger Things 4. része új nézettségi rekordot állított fel a platformon. Most ezt a rekordot döntötte meg Tim Burton Wednesday-je.

A Wednesday a premier hetében, november 21-27. között lenyűgöző 341,2 millió órát töltött a képernyőn.

Tekintve, hogy a sorozat csak november 23-án került fel a Netflixre, mindössze öt nap állt rendelkezésére, hogy a rekordot megdöntse. Ezen kívül a sorozatnak a Stranger Things 4-gyel holtversenyben 83 országban sikerült a Netflix első számú műsorává válnia. Mindent egybevetve ez tette az új Addams Family-alapú sorozatot az egyik legsikeresebbé, amely a Netflixen debütált.

A Netflix adataiból kiderült, hogy bár a sorozat nem döntötte meg a felülmúlhatatlannak tűnő Squid Games-t. Ám mivel több mint 50 millió háztartás látta, a legnézettebb angol nyelvű műsor lett a platformon. Ha ez nem segít bebiztosítani Wednesday sötét, rejtélyeket megoldó kalandjainak második évadát, akkor semmi sem fogja.

Tim Burton olyan rendezőként, aki korábban nem merészkedett a televíziózás világába, már az első streaming-projektjével is nagyot alkotott.

Burton pályafutásának egyik legmagasabb nézettségi mutatóját érte el. Úgy néz ki, a tévére való áttérés mind Burton, mind pedig a munkássága és az Addams Family rajongói számára nagy előnyökkel járt.

Ha tökéletes párosításról van szó, Az Addams Family köré épülő projekt mindig is Tin Burton erősségeire játszott. A rendező karrierjét azzal csinálta, hogy különc csodabogár karaktereket teremtett. Wednesday minden bizonnyal ebbe a kategóriába tartozik. Mivel korábban csak mellékszereplő volt a franchise-ban, most eljött az ideje, hogy tündököljön. Jenna Ortega egy modern, emlékezetes iterációt alkotott a karakterből. A rajongók most izgatottan várják a híreket, hogy a Netflix megújítja-e a sorozatot egy második évaddal, vagy sem.

Addig is ha van kedved, olvasd el, nekünk hogy tetszett Tim Burton tévés kiruccanása!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu