Antonio Banderas beszél az Indiana Jones 5-ről, Harrison Fordot dicséri

MOZI HÍREK – A színésztárs beszél az Indiana Jones-saga régóta várt folytatásában játszott szerepéről, és a Harrison Forddal a forgatáson kívül eltöltött időről.

 

Antonio Banderas szerepet kap a közelgő Indiana Jones 5 filmben, bár csak egy kisebbet. A Collidernek adott interjújában inkább „cameónak” nevezte a filmben való közreműködését, mint főszerepnek, bár nagyon hálás, hogy a franchise része lehet:

„A karakterem nagyon kicsi; szinte csak egy cameo… Ő csak egy barátja Indiana karakterének, és azért keresi őt, mert szüksége van valamire a barátjától. De csak nagyon kevés időt vesz ki a filmből, de nagyon örülök, hogy része lehetek egy olyan sagának, ami a mozgókép történetének része, nyilvánvalóan”.”

Bár hivatalos képek még nem láttak napvilágot Banderas megjelenéséről a készülő filmben, könnyen elképzelhető, hogy laza hátterű bárban, Indyvel együtt nosztalgiázik az elmúlt időkről és felzárkóznak egymáshoz. A korlátozott képernyőidő ellenére Banderas a forgatáson kívül is tudott egy kis időt tölteni Harrison Forddal, és volt néhány kedves szava a főszereplőről:

„Számomra már az is fontos volt, hogy a forgatásra léphettem. És el kell mondanom: Nagyon jól éreztem magam Harrisonnal. Ő egy úriember a forgatáson és a forgatáson kívül is. Megosztottam vele néhány vacsorát és némi időt, és micsoda úriember!”

Ez egy valóra vált álom Banderas számára, akit lenyűgözött, amikor sokkal fiatalabb korában látott egy Indiana Jones-filmet a mozikban. Azt is elmondta, hogy sztárallűr volt, amikor először látta Fordot a forgatáson és jelmezben, az ikonikus kalappal és ostorral. Banderasnak ez az első belépője a sagába, bár lehet, hogy nem az utolsó, hiszen a pletykák szerint készül egy Disney Plus tévésorozat a filmsorozat alapján. A tévésorozat szereplőgárdáját egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Banderas az év elején egy másik régészeti kalandfilmben is szerepelt: ez volt az Uncharted. Ez az azonos című videojáték-sorozaton alapul, amelyet viszont a korábbi Indiana Jones-filmek is ihlettek. Banderas azonban sokkal nagyobb szereppel büszkélkedhet az Uncharted esetében: ő a film antagonistája.

Ha Antonio Banderast főszerepben szeretnéd látni, akkor érdemes megnézned a Csizmás Kandúr: Az utolsó kívánság című filmet, ahol a kalandvágyó cicát alakítja a Shrek-franchise 2011-es spin-offjának régóta várt folytatásában. A trailerből kiderül, hogy Csizmás Kandúr kilenc életéből nyolcat elvesztett, és miután egy ideig biztonságban elrejtőzött egy macskamenhelyen, kalandra indul, hogy megtalálja a nemrég leszállt Kívánságcsillagot, amellyel visszakívánhatja kilenc életét. A film 2022. december 21-én kerül a mozikba.

Az Indiana Jones 5 főszerepében Harrison Ford lesz a címszereplő, bár ez lesz az utolsó szerepe a saga-ban. A Walt Disney Studios forgalmazásában 2023. június 30-án kerül a mozikba. James Mangold fogja rendezni, és társszerzőként is közreműködik Jeremy Butterworth és John-Henry Butterworth mellett. A társszereplők között szerepel Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Toby Jones, John Rhys-Davies és Antonio Banderas.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu