Hogwarts Legacy: ismerd meg a bűbájtan „bűbájos” professzorát!

A Hogwarts Legacy egy barátságos új arcot mutat be a Harry Potter-franchise-ban egy „joviális és könnyed” bűbájtan tanár formájában.

 

 

Ahogy a Hogwarts Legacy megjelenési dátuma egyre közelebb kerül, a játék egy újabb kulcsfontosságú karaktere hivatalosan is lelepleződött. Egy újabb professzor, méghozzá ezúttal a bűbájtan tanár személyében.

A Hogwarts Legacy egy nyitott világú, akció-szerepjáték, amely az 1800-as években játszódik, vagyis jóval az eredeti Harry Potter-könyvek eseményei előtt.

A fejlesztők többször hangsúlyozták, hogy a cselekmény a játékosokat követi majd, akik „veszélyes utazásra indulnak, hogy felfedjék a varázslóvilág rejtett igazságát”. Hogy pontosan mi is ez az „igazság”, továbbra is titokban marad. Ám a Hogwarts Legacy lassan leleplezi az új tartalmakat és karaktereket. Legutóbb például a hírhedt sötét varázslatok kivédése tantárgy professzorát ismerhettük meg.

A most leleplezett karakter Abraham Ronen, aki a játék során a Roxfort bűbájtan professzoraként szolgál majd. Ronen kísérő életrajza kedves emberként mutatja be őt, aki majdnem annyira értékeli diákjai barátságát és tanórán kívüli tevékenységét, mint a tantárgyát. Ronen szigorú apa mellett nőtt fel. Ezért lehet, hogy ő maga játékosabb lett. Igyekszik is ezeket beépíteni az óráiba, mint a Hogwarts Legacy játékelemeit.

Ronen professzorról jelenleg nem sok mindent tudni, bár Chandler Wood, a Hogwarts Legacyn dolgozó közösségi menedzser korábban twitteren megerősítette, hogy Ronen diákként a Mardekár házba lett besorolva.

Ez talán a professzor pajkos természetének és a játékok iránti szeretetének köszönhető. Egyik kedvenc játéka a Köpkő, és állítólag egy különösen élvezetes Köpkő-versenyen ismerkedett meg a feleségével. Persze az is lehet, hogy a „bűbájos” karakter csak álca: valójában ő lesz az elsődleges antagonista. A Mardekár-utalás egy korai jele lehet ennek az iránynak, bár ez egyelőre csak spekuláció.

Az izgalom egyre nő, ahogy a Hogwarts Legacy megjelenési dátuma egyre közelebb kerül, és mivel a Roxfort-túra és az egyéni karakterkészítő már bemutatásra került a játék egyre bővülő szereplőgárdája mellett, a rajongók kíváncsian várják, mit tartogatnak még a fejlesztők.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu