Monster Hunter Rise: új platformon kezdődhet hamarosan a szörnyvadászat?!

Pletykálták már, hogy a Monster Hunter Rise érkezik Xbox-ra; ám most maga az Xbox Game Pass erősítette meg a gyanút.

 

 

A Microsoft folyamatosan fejleszti az Xbox Game Pass-t új játékok hozzáadásával. Most megerősítették a pletykát, miszerint a Monster Hunter Rise is csatlakozik a játékkínálathoz.

A német Xbox Twitter-fiók megerősítette, hogy a Monster Hunter Rise 2023-ban érkezik az Xbox Game Passra és a PC Game Passra, és a Capcom játékából egy Palico-klippel lebbentette fel a fátylat a lehetséges dátumról.

A német Xbox Twitter fiók egy tweetje szerint a Monster Hunter Rise 2023. január 20-án csatlakozik az Xbox Game Passhoz és a PC Game Passhoz, amiről már napok óta erős pletykák keringenek. A bejelentést egy GIF kísérte, melyen egy Palico térdelve nyúl a lába elé ejtett fegyveréért, mielőtt felnézne egy félelmetes szörnyetegre, melyet a játék logója és a fontos Xbox Game Pass és PC Game Pass dátum váltott fel. Azon túl, hogy januárban bekerül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetéses szolgáltatásba, a Monster Hunter Rise ezen a napon önállóan is megvásárolható lesz Xboxon.

Míg az olyan platformokon, mint a Nintendo Switch, több Monster Hunter cím közül is választhatunk, addig az Xboxon csak a Monster Hunter World és annak kiegészítője érhető el.

A Capcom-rajongók már régóta hiányolják a játékot a konzolon. Egyes Monster Hunter Rise pletykák szerint a játék az Xbox mellett PlayStationre is érkezik. A német Xbox Twitter fiókból származó bejelentés erre is utalhat. Talán a PS4 és PS5 rajongók is ebben az időpontban szerezhetik be a játékot.

Sok Monster Hunter-rajongó már korábban is lelkesedését fejezte ki, hogy a Monster Hunter Rise PlayStation és Xbox kínálatában is megjelenik. Sok Game Pass-előfizető komoly lelkesedéssel várja a januári dátumot.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu