A Gran Turismo 7 exkluzív játékbeli tartalommal ünnepli a sorozat 25. évfordulóját

A Gran Turismo 7 a franchise 25. évfordulóját úgy ünnepli majd, hogy különleges játékbeli tárgyakkal, bónusz jutalmakkal és más egyéb juttatásokkal jutalmazza a játékosokat.

 

Mostantól egészen december 5-ig a játékosok a Sport módban minden egyes futamért növelhetik a jutalmakat. Ebben a módban a világdöntőhöz hasonló futamot rendeznek, de a játékosok akár ötször annyi kreditet is szerezhetnek a teljesítés után. A játékosok további krediteket szerezhetnek az Online Time Trails játékmódban is, amely a versenyzőknek a Világdöntő futamainak pályáit kell teljesíteniük korlátozott idő alatt.

Azok, akik a Gran Turismo 7 bármelyik élő közvetítésére kapcsolnak, a nézői ajándékot kapják, és ha megnézik a világdöntőt, és válaszolnak a 4. napi kérdésre, megkapják a Ferrari Vision Gran Turismo-t. Az utolsó nap, amikor ezeket a jutalmakat ki lehet érdemelni, december 4-én 7:59 AM PST / 3:59 PM GMT.

Végül pedig a különleges GT World Series World Finals világdöntő festések január 3-ig lesznek elérhetők a Showcase pavilonban található Ajánlott szekción keresztül.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu