Halo Infinite: távozott a multiplayer rendezője is a 343 Industriestól

Kissé későn, de megjelent a játékban a kooperatív játékmód, a pályatervezésre szánt Forge (ez nyílt bétában van), illetve a Mission Replay (mindegyik többször is el lett halasztva!), és ezzel egyidőben lépett ki a stúdióból Tom French.

 

French a Twitteren közölte távozását: „Több mint 11 és fél évnyi Halo után ma lépek ki utoljára a spártai páncélomból, hogy új kalandok felé induljak. Hatalmas megtiszteltetés volt részese lenni egy olyan játéknak, amelyet játékosként annyira szerettem, és fejlesztőként annyira csodáltam. Nem is lehetnék büszkébb a 343 Industriesnél töltött időmre.”

Korábban arról írtunk, hogy Bonnie Ross, aki a mérnöki csapat igazgatója, később tizenöt évig a stúdió vezetője volt, szintén kilépett (ő egy családi egészségügyi szituációra hivatkozva távozott). A Halo Infinite fejlesztése zűrös volt, és többször is el lett halasztva, így nem volt az Xbox Series 2020 novemberi nyitócímei között: csak 2021 decemberében jelent végül meg (ezt megelőzte a free-to-play multiplayer), és akkor is hiányos állapotban. A stúdió vezetősége is alaposan módosult azóta.

Novemberben megjelent a Halo Infinite nagy téli frissítése, és itt a 343 Industries megköszönte a rajongóknak a türelmet: „Tudjuk, hogy nem ez volt a legsimább vagy leggyorsabb út, de a téli frissítéssel lehetőségünk van arra, hogy köszönetet mondjunk a közösség elkötelezettségéért és visszajelzéseiért, amelyek a Halo Infinite játékosélményének fejlesztését irányító északi csillagként szolgálnak számunkra. A téli frissítés nagy előrelépést jelent a játék és a stúdió számára, de ez csak az első lépés a fejlődésben. A csapat aktívan dolgozik a legfontosabb játékosélmény-prioritásokon az egész játékban, hogy a visszajelzéseket kapott területeket kezelje, és még az év vége előtt újabb játékfrissítést tervezünk. Nagyra értékeljük a támogatásotokat, és már alig várjuk, hogy 2023-ban veletek együtt forduljunk a sarkon, miközben rövidebb szezonok, rendszeresebb tartalom, és nagyobb dolgok várnak ránk,” írta Alex Wakeford, a közösségi írójuk, Alex Wakeford.

A Halo Infinite harmadik szezonja, az Echoes Within a tervek szerint márciustól júniusig tart majd. Valamin a texasi Certain Affinity is dolgozik a játék számára (erről már szeptemberben szó esett).

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu